Caro Emerald, în concert de Mărţisor la Bucureşti

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pentru primăvara anului viitor, Caro Emerald pregăteşte un mărţisor special fanilor din România. Artista va susţine un concert chiar în ajun de primăvară, pe 28 februarie, la Sala Palatului din Capitală.

Caro Emerald, artista de origine olandeză care a debutat în 2009 cu celebra piesă Back it Up, este adesea lăudată pentru show-urile sale, fiind considerată drept una dintre cele mai bune voci live. După un debut fulminant cu albumul Deleted Scenes from the Cutting Room Floor inspirat din muzica anilor 40 – 50, Caro a ajuns rapid în playlistul radio-urilor europene, noul single A Night Like This asigurându-i o nouă prezenţă în clasamentele muzicale. Albumul s-a vândut în peste 1.5 milioane de exemplare, artista fiind răsplătită şi cu un Edison Award, una dintre cele mai vechi distincţii din lume, oferită artiştilor cu rezultate remarcabile în industria muzicală, încă din anul 1960.

Cel de-al doilea album, intitulat The Shocking Miss Emerald, a apărut in 2013 şi a intrat direct pe prima poziţie în clasamentul din Marea Britanie, fiind urmat de o lungă serie de concerte şi prezenţe în cadrul mai multor festivaluri din Europa. Caro Emerald a devenit rapid un nume foarte uşor de reperat, în special datorită identităţii sale muzicale foarte specifice: un mix irezistibil de sonorităţi retro, grooving jazz, cinematic tango, care te duc cu gândul la epoca de aur a Hollywood-ului.

În primăvara acestui an a fost lansat EP-ul Emerald Island care dă numele turneului ce va include şi concertul programat pentru începutul anului viitor la Bucureşti. Aceasta nu va fi prima vizită a artistei în Romania, Caro Emerald fiind unul dintre headlinerii ediţiei 2012 a festivalului Bestfest.


sursa video: youtube

Biletele pentru concertul din 28 februarie 2018 s-au pus în vânzare în 28 iulie, pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere, fiind disponibile la mai multe categorii de preţ în funcţie de distanţa faţă de scenă: 85.5 lei, 130.5 lei, 166.5 lei, 202.5 lei şi 247.5 lei, preţuri la care se adaugă şi comisionale de vânzare.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x