Evenimente

Connect-R şi Heaven, cap de afiş la „Zilele comunei Apahida”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Mare bal la Apahida se anunţă pentru locuitorii comunei. De azi într-o săptămână, în 19 august, de la ora 18:00, pe platoul sălii de sport din comună, vor debuta „Zilele comunei Apahida”.

Aşa cum au fost obişnuiţi de şase ani încoace, apahidenii vor sărbători zilele comunei în primul weekend după 15 august. În 2017, cap de afiş sunt Connect-R şi Heaven.

Connect-R a devenit cunoscut în urma succesului pe care l-a înregistrat în anul 2012 cu piesa „Vara nu dorm”. De atunci şi până în prezent, el este nelipsit de la marile evenimente artistice din ţară şi foarte popular în rândul tinerilor. El a fost de altfel şi prezentator alături de Lora, anul trecut, la cel mai important eveniment al industriei muzicale româneşti, Media Music Awards. Fetele de la Heaven abordează în general o muzică ritmată, foarte potrivită pentru dans. Pe lângă talentul artistic, ele au cucerit publicul şi prin felul în care arată şi se mişcă pe scenă. În prima zi de sărbătoare vor mai urca pe scenă Antoniu Minecan, Cecilia Şerban, Gherman Alexandra şi Diana Nap.


sursa video: youtube

Duminică, 20 august, de la ora 15:00, va începe partea dedicată muzicii populare. În a doua zi de sărbătoare, cap de afiş sunt Marius Ciprian Pop, Amalia Chiper Iurian şi Florin Dan Bota. Alături de ei vor mai urca pe scenă: Sorina Lăpuşte, Andreea Ciupe, Iulia Bucur, Valentin Guia, Andrada Mariş, Cecilia Şerban, Antonia Jimborean, Adrian Morocoş, Maria Bărăian, Ovidiu Anisie, Rostaş Remus, Ansamblul „Someşul Apahida”, Ansamblul „Jucăuşii de pe Someş”.

Evenimentul „Zilele comunei Apahida” a ajuns la ediţia a VI-a. Anul trecut, localnicii au sărbătorit zilele comunei în 20 august, ziua dedicată muzicii uşoare, cu Antonia, Mike Diamondz, Alexandra Ungureanu şi Crush, Selena şi în 21 august, ziua dedicată muzicii populare, cu favoriţii publicului Valeria şi Traian Ilea ca invitaţi speciali.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x