EvenimenteŞtiri

Knife Party este noua confirmare pentru AWAKE, plus programul pe zile al festivalului

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Knife Party este cel mai nou nume care se alătură artiştilor din prima ediţie AWAKE, anunţă organizatorii. Trupa va fi headlinerul primei zile de festival, alţi peste 30 de artişti urmând să urce pe scenele ce vor fi amenajate în parcul castelului Teleki în primul weekend din septembrie.

Duo-ul australian de muzică electronică Knife Party se va afla la prima sa vizită în Romania, însă cei doi membri sunt deja familiarizaţi cu publicul din ţara noastră, Rob Swire şi Gareth McGrillen fiind totodată doi dintre componenţii trupei Pendulum, headliner al ediţiei B’ESTFEST Summer Camp 2011. Cei doi s-au întâlnit în 2002 şi de atunci au început să lucreze împreună în diferite proiecte muzicale, ajungând într-un final să pună bazele trupei Pendulum. Knife Party a apărut ca proiect secundar, în 2012, dar succesul noii formule i-a determinat pe cei doi să se concentreze tot mai mult pe viitorul acestei trupe. Knife Party a fost inclus în clasamentul celor mai buni 100 de DJ de către DJ Magazine, colaborând de-a lungul timpului cu artişti precum Swedish House Mafia, Steve Aoki, MistaJam, Foreign Beggars, I See MONSTAS, Tom Staar sau Tom Morello. Rob Swire şi Gareth McGrillen au lansat împreună 5 EP-uri şi un album, Abandon Ship (2014), care a ajuns pe poziţia a doua în US Dance Chart, duo-ul fiind tot mai des întâlnit în line-up-urile festivalurilor de muzică.

Knife Party vor urca pe scenă în prima zi a festivalului, în aceeaşi zi cu Aeroplane, în timp ce sâmbătă vor cânta Subcarpaţi, Modestep şi Mazde, urmând ca festivalul să se încheie cu show-urile lui Tom Odell şi Dirtyphonics.

Programul detaliat al celor două scene principale este disponibil mai jos:

Organizatorii anunţă şi punerea în vânzare a biletelor de o zi. Acestea costă 79 de lei în presale şi vor putea fi achiziţionate de pe www.eventim.ro. În zilele de eveniment, bilete de o zi vor fi disponibile la intrare, preţul acestora fiind de 99 de lei.

Festivalul AWAKE va avea loc în weekendul 1 – 3 septembrie, pe domeniul castelului Teleki din Gorneşti. Detalii suplimentare despre prima ediţie sunt disponibile pe site-ul awakefestival.ro şi pe pagina oficială de facebook a evenimentului, noi activităţi precum şi programul detaliat pe scene urmând a fi comunicat în perioada următoare.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x