De interes

Lucrări de modernizare şi reabilitare a drumurilor judeţene

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lucrări de modernizare şi reabilitare a drumurilor din judeţ s-au desfăşurat zilele trecute în mai multe zone. Pentru săptămâna de lucru 14 – 18 august, Consiliul Judeţean Cluj anunţă lucrări în desfăşurare pentru următoarele sectoare de drum judeţean:

Lucrări de modernizare şi reabilitare au loc pe drumul judeţean Muntele Băişorii – Muntele Mare.
Consiliul Judeţean Cluj a anunţat lucrări de modernizare şi reabilitare constând în aşternerea unui strat de fundaţie din balast şi a unui strat de piatră spartă amestec optimal, în plin proces de desfăşurare, pe drumul judeţean DJ 107 R Muntele Băişorii – Muntele Mare.
Astfel, este vizată modernizarea şi reabilitarea unui sector de drum de 11.3 kilometri, de la kilometrul 47+350 până la kilometrul 58+650, după ce în prealabil au fost executate lucrări pregătitoare precum realizarea de şanturi şi podeţe tubulare. În completarea lucrărilor deja demarate, urmează a fi efectuate şi alte operaţiuni, constând în aşternere de covor asfaltic pe o porţiune de 1 kilometru.

Continuă lucrările de asfaltare a drumului judeţean 151C limită cu judeţul Mureş – Tritenii de Jos.
În cadrul Programului de lucrări de modernizare şi reabilitare pentru anul 2017, Consiliul Judeţean Cluj anunţă continuarea lucrărilor de asfaltare a drumului judeţean DJ 151C limită cu judeţul Mureş – Tritenii de Jos, sector care se desfăşoară de la kilometrul 12+500 până la kilometrul 22+700.
Astfel, lucrările vizează aşternerea celui de al doilea strat de asfalt, pe o lungime de 2.5 kilometri, din totalul celor 10.2 kilometri ai drumului judeţean 151 C.
Până în acest moment au fost executate, de către S.C. Construct Perom SRL, casete pentru lărgirea căii de rulare până la 6 metri, s-a realizat fundaţia prin aşternerea stratului de piatră cu cilindrare, acostamente, şanţuri şi podeţe.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x