Spectacolul „Ediţie Specială”, cu Horaţiu şi Bogdan Mălăele, revine la Cinema PRO Bucureşti

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

„M-am îmbrăcat în negru fiindcă am auzit că sunteţi morţi după mine.” – Horaţiu Mălăele.

Convins că râsul va mântui lumea, actorul Horaţiu Mălăele îi provoacă pe spectatori la o nouă seară de vară sub nota hazului de necaz.

„Ediţie Specială”, spectacolul plin de amuzament în care actorul Horaţiu Mălăele este secondat de fiul său, Bogdan Mălăele şi de muzicianul Radu Captari, va fi prezentat publicului miercuri, 23 august, de la ora 19:30, pe scena Cinema PRO din capitală. Seara va continua cu proiecţia gratuită a filmului „Funeralii Fericite”, o comedie în care Horaţiu Mălăele poate fi regăsit atât în ipostaza de actor, cât şi în cea de regizor.

Cu umorul său tipic şi infinita plăcere a improvizaţiei, Horaţiu Mălăele va face o nouă demonstraţie de virtuozitate pentru a-i încânta pe cei prezenţi cu noul spectacol, la baza căruia se regăsesc texte puternice, pigmentate cu momente culese din cele mai aplaudate reprezentaţii.


sursa video: youtube

„Ediţie Specială” are o dinamică deosebită, Mălăele, tatăl şi fiul având momente spumoase de dialog actoricesc şi monologuri ce stârnesc hohote de râs, îmbinate cu melodii interpretate de îndrăgitul artist Radu Captari. Muzica, interpretată de artistul 100% român dar cu suflet rusesc va contura tabloul fascinant al universului
umoristic „Ediţie Specială”.

Biletele au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate de la casa de bilete a cinematografului Cinema PRO, sau online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro și www.ticketnet.ro.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x