Connect-R şi Heaven în prima zi, horă şi voie bună în a doua, la „Zilele comunei Apahida”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

„Zilele comunei Apahida”, eveniment ajuns la ediţia a VI-a, s-a desfăşurat în acest weekend pe platoul sălii de sport din comună. La fel ca în fiecare an, prima zi a fost dedicată muzicii uşoare, iar a doua muzicii populare. Artişti cunoscuţi şi apreciaţi de public au răspuns invitaţiei de a participa alături de apahideni la sărbătoare.

Prima zi a ediţiei cu numărul VI a „Zilelor comunei Apahida” i-a adus pe scenă pe Connect-R şi Heaven. Adunaţi în număr mare pe platoul sălii de sport, tinerii apahideni au cântat alături de ei, au dansat şi s-au distrat timp de câteva ore.

Înainte de a urca pe scenă, Adina Postelnicu de la Heaven a făcut o urare pentru apahideni. Înregistrarea audio poate fi ascultată aici:

„Le urez multă sănătate, să ne vedem cu bine şi anul viitor sau cine ştie când. Le mulţumesc din suflet pentru invitaţie, mulţumesc că au venit într-un număr atât de mare să ne vadă atât pe noi cât şi pe colegul nostru Connect-R. Sunt fericită că am ajuns aici. Nu cred că am mai fost vreodată în 12 ani de carieră, sigur nu am mai cântat niciodată la Apahida. Vă daţi seama, am avut mii, zeci de mii de concerte, prin urmare chiar nu le mai ţin minte pe toate, dar cu siguranţă dacă am mai fost, am fost acum mulţi ani. Ca idee, vă mulţumesc din tot sufletul încă o dată pentru invitaţie şi sper să facem o mare petrecere în seara asta aici la voi. Vă pup. Adina Postelnicu de la formaţia Heaven.”

Fetele de la Heaven au distrat publicul şi au comunicat frecvent cu cei prezenţi pe platoul sălii de sport din Apahida. Băieţii s-au arătat încântaţi de acest fapt şi au schimbat replici amuzante cu solista trupei. La un moment dat, în pofida tocurilor foarte înalte şi a stratului de pietriş de pe jos, Adina Postelnicu a coborât în faţa scenei, pentru a fi aproape de fani. Piese mai vechi şi mai noi ale trupei au putut fi ascultate sâmbătă la Apahida, piese care au făcut din Heaven o trupă de succes atât în ţară cât şi în străinătate. Într-o formă de invidiat, Adina Postelnicu a oferit imaginea unei artiste profesioniste, obişnuită cu scena şi cu publicul, pregătită pentru a oferi spectacol în orice împrejurări.

Connect-R a fost asaltat de fani din momentul în care a ajuns la scenă, până în clipa plecării. În timpul concertului pe care l-a susţinut în faţa apahidenilor, din public s-au auzit frecvent urletele fetelor care îl iubesc pe artistul Connect-R. Elegant şi atrăgător, ca de fiecare dată când urcă pe scenă, Connect-R a oferit la Apahida un spectacol total, dinamic, de muzică şi dans. El a venit însoţit de muzicieni care l-au acompaniat live. Alături de Connect-R au urcat pe scena de la Apahida şi Tudor Ion, Răzvan Matache, Csaba Jakab. În timpul spectacolului, el a oferit şi momente inedite, sub forma unor refrene foarte cunoscute ale unor artişti internaţionali, care se pare că au ecou în muzica populară românească.

A doua zi de sărbătoare a adus pe scena de la Apahida ansambluri populare şi cunoscuţi interpreţi de muzică populară.

Vedeta serii de duminică a fost Amalia Chiper Iurian, care şi-a prelungit spectacolul cu o jumătate de oră. Ea şi-a început momentul în mod tradiţional, pe scenă, alături de muzicanţii care o acompaniau. După câteva refrene, în momentul în care a început să cadă ploaia la Apahida, Amalia Chiper Iurian a coborât pe platoul sălii de sport, alături de apahideni. Sub imperiul muzicii populare îndrăgite şi fără teamă de ploaie, oamenii au încins o horă alături de artistă, care a durat zeci de minute.

Înainte de a urca pe scenă, Amalia Chiper Iurian a făcut o urare pentru apahideni. Înregistrarea audio poate fi ascultată aici:

„Dragi apahideni am venit cu mare drag să cânt pentru voi. Este sărbătoarea noastră, eu mă simt aici ca acasă. Aş vrea din suflet să vă spun să aveţi parte de multă sănătate, de putere de muncă şi să dea Dumnezeu să petrecem la fel de frumos în fiecare an. Eu o să fiu alături de dumneavoastră şi o să cântăm împreună întotdeauna Rău mă dor ochii mă dor. Sunt Amalia Chiper Iurian şi vă îmbrăţişez cu mult drag.”

Un alt interpret de muzică populară, Bota Florin Dan, fost profesor de muzică la şcoala din comuna Apahida, a transmis urări locuitorilor comunei:

„Mă bucur să fiu din nou la Apahida. Ca în fiecare an, de fiecare dată răspund invitaţiei, răspund afirmativ Primăriei Comunei Apahida. Şi eu locuiesc în comuna Apahida şi vin de fiecare dată cu drag şi le transmit apahidenilor toate gândurile bune.”, a spus Bota Florin Dan.

Din cauza ploii, în urma ultimului interpret, Marius Ciprian Pop, seara nu a mai continuat cu discotecă în aer liber, la fel ca în anii precedenţi.

Au fost două zile pline de muzică şi distracţie la Apahida. În prima zi de sărbătoare au mai urcat pe scenă: Antoniu Minecan, Cecilia Şerban, Gherman Alexandra şi Diana Nap, iar a doua zi: Sorina Lăpuşte, Andreea Ciupe, Iulia Bucur, Valentin Guia, Andrada Mariş, Cecilia Şerban, Antonia Jimborean, Adrian Morocoş, Maria Bărăian, Ovidiu Anisie, Rostaş Remus, Ansamblul „Someşul Apahida”, Ansamblul „Jucăuşii de pe Someş”.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x