De interesŞtiri

Bani în plus pentru lucrări de întreţinere a patru noi drumuri judeţene

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În cadrul şedinţei ordinare a plenului forului administrativ judeţean, din 28 august, a fost aprobată suplimentarea listei cu patru noi drumuri judeţene pe care se execută lucrări de întreţinere curentă şi periodică. Astfel, s-a decis alocarea de noi fonduri pentru refacerea infrastructurii judeţene pe care se execută în prezent lucrări de modernizare şi reabilitare.

În ceea ce priveşte lista drumurilor judeţene vizate de lucrări de întreţinere, ca urmare a evaluării realizate în teren de o echipă de experţi ai Consiliului Judeţean, s-a hotărât suplimentarea acesteia cu alte patru sectoare pe care să se execute lucrări de reparaţii. Noile drumuri judeţene vizate de lucrări de reparaţii sunt: DJ 103G Sănduleşti – DJ 107L, DJ 108C DN1 – Mânăstireni, DJ 161K DN16 – Bărăi şi DJ 107T Măguri Răcătău – Măguri.

Decizia reparării acestor drumuri, conform informaţiilor transmise de autorităţi, a fost determinată atât de starea avansată de degradare cât şi de necesitatea continuării şi finalizării lucrărilor de întreţinere deja începute pe aceste tronsoane în cursului anului 2016.

„Mă bucur să pot anunţa clujenii că patru noi drumuri judeţene vor beneficia extrem de curând de lucrări de întreţinere şi că am reuşit, totodată, suplimentarea fondurilor alocate pentru lucrările ample de investiţii executate în profunzimea drumurilor. Sunt ferm convins că beneficiile ce vor rezulta, legate de accelerarea dezvoltării economico-sociale, se vor vedea extrem de rapid”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Totodată, în ceea ce priveşte lucrările complexe de reabilitare şi modernizare aflate în plină derulare pe drumurile judeţene, Consiliul Judeţean a alocat suplimentar aproape 4.500.000 lei ca urmare a decontării situaţiilor de lucrări finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (P.N.D.L.).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x