Evenimente

Antonia, Voltaj şi Irina Rimes vor urca pe scenă la Zilele Floreştiului

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Zilele Floreştiului vor avea loc peste câteva zile, în perioada 1 – 3 septembrie. Artiştii invitaţi abordează genuri şi stiluri de muzică diferite, pentru toate categoriile de vârstă.

Antonia, Voltaj şi Irina Rimes vor cânta la eveniment, alături de cunoscuţi şi îndrăgiţi artişti de muzică populară, Traian şi Valeria Ilea, Veta Biriş, Adriana Irimieş, Adina Hada.

Antonia este una dintre cele mai apreciate cântăreţe din România la ora actuală. Ea s-a făcut auzită prima dată în anul 2009, când lansa Roses on fire. Anul următor, prin intermediul piesei Morena, şi-a consolidat poziţia pe scena muzicală românească. În scurt timp, Antonia a cucerit publicul cu vocea şi cu frumuseţea ei.
Voltaj este o trupă care nu mai are nevoie de nicio prezentare. De-a lungul anilor, fanii au fredonat alături de ei în numeroasele concerte live piese ca: 20 de ani, Şi ce, E şi mâine o zi, De la capăt sau Povestea oricui.
Irina Rimes este o cântăreaţă şi compozitoare din noul val, care a reuşit să pătrundă rapid în topuri. Încă de la debut, piesele ei au prins la public şi au devenit populare peste noapte. Visele şi Ce s-a întâmplat cu noi sunt doar două dintre piesele Irinei Rimes, foarte cunoscute, difuzate frecvent de posturile de radio şi TV.


sursa video: youtube

Nici iubitorii muzicii populare nu au fost uitaţi. Astfel, printre invitaţii de seamă la Zilele Floreştiului se numără Traian şi Valeria Ilea, care au devenit foarte populari cu piesa Puşca şi cureaua lată, aşteptată cu nerăbdare de admiratori la fiecare concert.
O altă invitată, reprezentantă de seamă a muzicii populare româneşti, Veta Biriş, va urca pe scena de la Floreşti. Cu o voce excepţională, artista este pentru mulţi un simbol, un personaj care a adus puţină bucurie la petreceri sau la sărbători naţionale, încă de pe vremea televizoarelor alb-negru şi a emisiunii Floarea din grădină.
Alte două voci deosebite care vor cânta în acest weekend la Floreşti sunt Adriana Irimieş şi Adina Hada.

La eveniment vor mai fi prezentate şi dansuri populare, demonstraţii de karate, organizatorii promiţând şi un foc de artificii şi alte surprize.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x