Film – O noapte de pomină – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

La Hollywood pare să fi apărut o modă care cere producerea şi transmiterea cel puţin o dată pe an a unui film în care să apară câteva mame, toate foarte obosite şi preocupate doar de copii, care găsesc cumva o modalitate în care pentru o seară să se pună pe primul loc şi să se distreze.

Comedia de acest gen care rulează în prezent pe marile ecrane îi are în rolurile principale pe: Toni Collette, Molly Shannon, Bridget Everett, Katie Aselton şi în roluri secundare pe: Adam Levine, Adam Scott, Rob Huebel. Filmul a fost regizat de Alethea Jones.


sursa video: youtube

Fun mom dinner (O noapte de pomină) se declară a fi o comedie. Filmul nu aduce bună-dispoziţie, nu provoacă hohote de râs, nu smulge zâmbete. Nu aduce mai nimic care să amuze cu adevărat. După mai mult de jumătate de film apare un mic semn că poate evenimentele se îndreaptă pe făgaşul normal, înspre comedie. Dar nu, bruma de comedie se îmbină în continuare cu un soi de dramă degeaba, presărată cu probleme de cuplu şi soluţii la respectivele probleme, cel puţin simpliste şi vulgare. De la început şi până aproape de final, filmul plictiseşte. Când încetează să plictisească, aduce câteva elemente care par că o să ducă la ceva bun, dar dezamăgeşte rapid.

Elementele de comic din filmul O noapte de pomină sunt forţate. În stilul tipic comediilor de la Hollywood din ultima perioadă, se mizează în mod ostentativ pe scene greţoase. Pe lângă acestea, şi elementele de limbaj, care se simte că urmăresc să distreze de fapt, sunt prea vulgare şi prea multe.

Imaginea şi felul de filmare sunt printre puţinele aspecte pozitive din film. Cadrele au fost filmate şi îmbinate într-un mod care este plăcut privirii. Cântecele din film, care pot să stârnească nostalgii, aduc de asemenea o notă în plus rezultatului final.

O altă parte care mai salvează oarecum filmul este jocul celor doi actori din rolurile secundare, Paul Rust şi Adam Levine, bine aleşi pentru respectivele personaje şi care aduc o notă de linişte şi pace în toată tevatura. Interpretarea lor este potrivită şi fizicul îi ajută în conturarea personajelor interpretate.

Nu sunt prea multe de spus despre acest film, această comedie de slabă calitate. Este recomandat spre vizionare celor care vor să vadă ce înseamnă cu adevărat un film cu mult sub limita mediocrităţii.

Fun mom dinner (O noapte de pomină) nu merită văzut.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x