De interes

Modificări aduse circulaţiei şi sensurilor de mers în luna august

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Luna august a adus o serie de modificări importante şi de impact în ceea ce priveşte traficul şi circulaţia din oraş, în general.

Astfel, Comisia municipală de sistematizare a circulaţiei a instituit următoarele măsuri:

● Sens unic de circulaţie pe străzile Oţetului de la nr. 14, respectiv Mioriţei, până la intersecţia cu strada Moldovei, sens spre strada Moldovei. Cu aceasta ocazie, se vor lua în evidenţă locuri de parcare pe carosabil şi se vor monta stâlpişori pe trotuarul de pe partea opusă locurilor de parcare. Măsura instalării de stâlpişori pe trotuare, ţinând cont de parcările existente în imediata vecinătate la Sala Polivalentă, se va aplica şi pe strada Moldovei şi pe alte străzi din zonă, în vederea redării trotuarelor circulaţiei pietonilor;

● Sens unic de circulaţie pe strada Cireşilor, între străzile Ceahlău şi Republicii, sens dinspre strada Republicii. Cu această ocazie se vor lua în evidenţă locuri de parcare pe partea carosabilă. Măsura va intra în vigoare după data de 5 septembrie 2017;

● Revenirea la circulaţia în dublu sens pe tronsoane scurte ale străzilor Prof. Ciortea şi Heinrich Heine;

● Interzicerea virajului la stânga de pe strada Cpt.Grigore Ignat, pe strada Traian Vuia;

● Semaforizarea trecerilor de pietoni din zona străzilor G. Coşbuc – Aleea Stadion şi a străzilor L. Pasteur – Gh. Marinescu.

Alte modificări aduse circulaţiei în luna august de municipalitate se referă la instalarea de praguri de sol pe străzile:

● Frunzişului – la coborâre (înaintea drumului de acces spre strada Urcuşului);

● Oaşului nr. 310;

● Fundătura Oaşului;

● Cpt. Grigore Ignat nr. 28;

● Cpt. Grigore Ignat (la intersecţia cu strada Ostaşilor);

● Borhanci (între strada Voievod Gelu, până la biserică).

Aceste măsuri se alătură hotărârilor Comisiei municipale de sistematizare a circulaţiei din 11 august 2017 şi implementate de Primăria Cluj-Napoca încă din cursul lunii august – amenajarea benzilor dedicate pentru transportul în comun şi instituirea sensului unic de circulaţie pe strada Joliot Curie, înspre B-dul 21 Decembrie 1989.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x