Evenimente

Spectacolul „Ediţie Specială”, cu Horaţiu şi Bogdan Mălăele, revine în septembrie la Bucureşti

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Spectacolul „Ediţie Specială”, cu Horaţiu şi Bogdan Mălăele, revine duminică, 24 septembrie, de la ora 19:30, la Cinema PRO Bucureşti.

Mălăele, tatăl şi fiul, se vor întrece în dialoguri fine şi subtile, de un umor exploziv, momente poetice sau monologuri cu o sensibilitate lirică aparte, în acompaniamentul muzical al artistului Radu Captari.

Spectacolul „Ediţie Specială”, în care marele actor Horaţiu Mălăele împreună cu fiul său, Bogdan Mălăele şi îndrăgitul artist Radu Captari, înscrie publicul bucureştean la un adevărat maraton al rezistenţei la umor, se află deja în topul celor mai căutate evenimente. Comedia, a cărei premieră a avut loc în primăvara acestui an, a câştigat interesul publicului înregistrând un succes uriaş, confirmat prin reprezentaţiile susţinute în săli arhipline.

Spectatorii care nu avut încă prilejul să vizioneze filmul „Funeralii Fericite”, vor putea profita de proiecţia acestuia, în mod gratuit, imediat după spectacol. Pelicula este o tragi-comedie excepţională ce îl aduce pe Horaţiu Mălăele atât în ipostaza de actor, cât şi în cea de regizor, şi ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica compozitorului Vladimir Cosma.

Biletele sunt disponibile la preţ general, 75 lei, şi pot fi achiziţionate de la casa de bilete a sălii Cinema Pro sau online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.startickets.ro şi www.ticketnet.ro.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x