De interesŞtiri

Concurs naţional de poezie la Muzeul Memorial „Octavian Goga”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Muzeul Memorial „Octavian Goga” din Ciucea, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Cultură Cluj şi Uniunea Scriitorilor – Filiala Cluj, organizează Concursul Naţional de Poezie „Octavian Goga”.

Concursul este deschis tuturor creatorilor de literatură din ţară, putând participa orice autori, indiferent dacă sunt sau nu membri ai unor asociaţii profesionale, dacă au volume publicate sau nu.

Textele, dactilografiate în două exemplare, se vor expedia până în data de 11 octombrie 2017, pe adresa: Direcţia Judeţeană pentru Cultură Cluj, Piaţa Unirii nr. 1, C.P. 400433, Cluj – Napoca, tel/fax: 0264-597616, informează organizatorii. De asemenea, textele trimise nu se înapoiază. Fiecare concurent va mai expedia alăturat şi un scurt C.V. conţinând numele, prenumele, vârsta, adresa, numărul de telefon şi un rezumat al activităţii literare. Se vor expedia maxim 10 poezii iar fiecare plic va purta menţiunea: Pentru concursul „Octavian Goga”. Premianţii ultimelor două ediţii sunt rugaţi să nu trimită texte.

Muzeul va acorda premii constând în publicaţii proprii şi obiecte promoţionale. Festivitatea de premiere va avea loc la sediul muzeului, în data de 22 octombrie 2017, în cadrul celei de a XXXIII – a ediţii a Festivalului Naţional „Zilele Octavian Goga”.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0264-597616 – Direcţia Judeţeană pentru Cultură Cluj, persoana de contact dl. Director Victor Cubleşan.

Muzeul Memorial „Octavian Goga” din Ciucea este o instituţie de cultură care funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean Cluj. Scopul declarat al concursului, organizat în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Cultură Cluj şi Uniunea Scriitorilor – Filiala Cluj, este acela de omagiere a operei şi personalităţii unuia dintre cei mai valoroşi poeţi români, Octavian Goga.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x