Moment fashion şi concurs de miss la Festivalul de Toamnă al Economiei Germane, Herbstfest 2017

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Modă şi frumuseţe, moment fashion şi concurs de miss, două ingrediente recomandate a fi consumate alături de o bere 100% germană, la Festivalul de Toamnă al Economiei Germane, Herbstfest 2017.

Un moment de fashion, sub titulatura Dirndl – Show by Irina Silaghi şi un concurs de miss se vor desfăşura la Oktoberfest-ul Clujului, Festivalul de Toamnă al Economiei Germane, Herbstfest 2017. Evenimentul va avea loc în Piaţa Unirii, timp de trei zile, între 29 septembrie şi 1 octombrie.

Cum din German Festzelt Culture nu poate lipsi ideea de „Lederhosen” (port popular tradiţional german pentru bărbaţi) şi „Dirndl” (port popular tradiţional german pentru femei), la ediţia de anul acesta momentul fashion va fi o prezentare de modă în ton: „Dirndl Show Irina Silaghi”, un proiect care include 16 rochii „Dirndl” şi care cuprinde atât piese cu broderii tradiţionale din Transilvania, cât şi piese tradiţional-moderne. Fiecare piesă este lucrată manual, creată special pentru această prezentare de la Cluj-Napoca şi adusă în faţa publicului în exclusivitate pe 30 septembrie 2017. Fiecare piesă va fi purtată de un „model” atipic, de către o persoană al cărei istoric personal îmbină trecutul cu prezentul: femei care activează în domenii diferite de activitate, dar şi de etnie diferită (română, germană, maghiară, slovacă, armeană, ucraineană etc.).

Marea surpriză a ediţiei din acest an este concursul Miss Herbstfest. Înscrierile pentru concurs se vor face pe loc. Jurizarea şi alegerea celei care va purta titlul de miss a Festivalului de Toamnă al Economiei Germane, Herbstfest 2017, se va face în online, iar organizatorii promit că premiile vor fi dintre cele mai năstruşnice, în offline.

Festivalul de Toamnă al Economiei Germane, Herbstfest 2017, este organizat de Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord (DWNT) şi Avalon Events, cu sprijinul Primăriei, al Consiliului Local Cluj-Napoca şi al Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germane (AHK).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x