Actorul Horaţiu Mălăele revine pe scena Cinema Pro din Bucureşti, în cel mai nou spectacol de comedie, „Ediţie Specială”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Duminică, 24 septembrie, de la ora 19:30, iubitorii de spectacole din capitală vor lua parte la o nouă întâlnire memorabilă cu unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de comedie din România.

Horaţiu Mălăele revine pe scena cinematografului Cinema Pro din Bucureşti, în spectacolul de succes „Ediţie Specială”, alături de fiul său, Bogdan Mălăele şi a interpretului Radu Captari. Mălăele, tatăl şi fiul, se întrec în dialoguri fine şi subtile, de un umor exploziv, momente poetice sau monologuri cu o sensibilitate lirică aparte, în acompaniamentul muzical al îndrăgitului artist Radu Captari.

Spectatorii care nu avut încă prilejul să vizioneze filmul „Funeralii Fericite”, vor putea profita de proiecţia acestuia, în mod gratuit, imediat după spectacol. Pelicula este o tragi-comedie ce îl aduce pe Horaţiu Mălăele atât în ipostaza de actor, cât şi în cea de regizor, şi ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Biletele pot fi achiziţionate la preţ general, 75 lei, atât de la casa de bilete a sălii Cinema Pro cât şi online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.startickets.ro şi www.ticketnet.ro.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x