Drumuri din judeţul Cluj aflate în reparaţie în luna septembrie

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe o serie de tronsoane ale drumurilor din judeţul Cluj se desfăşoară în această perioadă lucrări de reparaţii. În săptămâna de lucru 18 – 22 septembrie, Consiliul Judeţean Cluj a anunţat stadiul în care se află lucrările de refacere a unor porţiuni de drum.

Lucrări de asfaltare finalizate pe drumul judeţean Gura Râşca – Măguri Răcătau.
Pe drumul judeţean DJ 107S Gura Râşca – Măguri Răcătău au fost finalizate lucrările de întreţinere constând în aşternere de covor asfaltic.
Lungimea totală a sectorului de drum vizat de lucrări a fost de 8.8 kilometri, de la kilometrul 2+200 până la kilometrul 11+000. În prealabil, au fost executate lucrări pregătitoare, precum tratarea burduşirilor şi plombări cu emulsie. În completarea lucrărilor de asfaltare, pe acest sector de drum au fost realizate şi alte operaţiuni de întreţinere constând în acostamente, şanturi, cosiri şi defrişări.
De asemenea, după finalizarea acestui sector de drum, în continuarea acestuia, pe drumul judeţean DJ 107T, pe raza localităţii Măguri Răcătău au demarat lucrări similare constând în plombări, burduşiri şi aşternere de covor asfaltic pe un tronson de drum în lungime de 1.2 kilometri.

Lucrări de asfaltare finalizate pe drumul judeţean 107 T, pe raza localităţii Măguri Răcătău.
Pe drumul judeţean DJ 107T, pe raza localităţii Măguri Răcătău, au fost finalizate lucrările de întreţinere constând în aşternerea de covor asfaltic.
Lucrările au vizat sectorul de drum situat între pozitiile kilometrice 11+650 şi 12+850. În prealabil, au fost executate lucrări pregătitoare constând în plombări şi burduşiri.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x