2 Unlimited la „We Love Retro” 2017

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

A IV-a ediţie a evenimentului We Love Retro are loc anul acesta în 18 noiembrie, la Sala Polivalentă, şi va aduce la Cluj-Napoca o parte din artiştii care au definit muzica anilor ’90.

O trupă consacrată care persistă până astăzi în sufletele fanilor cuceriţi de ritmul tehno-dance, 2 Unlimited a reuşit să cucerească generaţia aniilor ’90 prin farmecul hiturilor lansate. Belgia este ţara originară, unde faimoasa trupă ia naştere în anul 1991, avându-i ca artişti pe rapperul Ray Slijngaard şi solista olandeză Anita Doth.
Cei doi s-au remarcat prin single-ul No Limit care i-a propulsat pe prima poziţie în charturile muzicale din zece ţări europene. Publicul american s-a bucurat din plin de muzica trupei, lucru reflectat în clasarea acesteia în primele 25 de piese de top Dance Charts. Rezultatele pozitive au fost vizibile imediat la nivel mondial, iar succesul a fost reprezentat de vânzarea a peste 18 milioane de albume.


sursa video: youtube

La ediţia din acest an, şase artişti reprezentativi ai muzicii retro vin la Cluj şi organizatorii promit cu această ocazie, pentru 2017, mai mult dans, mai multe baruri, mai multe efecte speciale, mai multă distracţie. A IV-a ediţie We love retro îi va aduce la Cluj-Napoca pe: 2 Unlimited, Haddaway, Corona, SASH!, N&D şi Sweet Kiss.

Biletele se pot achiziţiona de la:
● Casa de Cultură a Studenţilor;
● Agenţia Teatrală Cluj;
● Orange Sediul Central;
● Orange P-ţa Unirii;
● Orange Shop Iulius Mall;
● Iulius Mall la parter, standul ticket event lângă info point;
● Platinia Mall, salonul Gett’s Color Bar;
● sau online, de pe: biletmaster.ro şi eventim.ro.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x