EvenimenteŞtiri

Evenimentul „Nocturna Bibliotecilor” la Cluj-Napoca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Începând cu orele 18:00, până la miezul nopţii, clujenii iubitori de literatură sunt aşteptaţi să petreacă o seară inedită la Biblioteca Judeţeana „Octavian Goga”, în cadrul „Nocturna Bibliotecilor 2017”, eveniment ajuns la a VIII-a ediţie.

Programul serii va cuprinde activităţi pentru toate vârstele, informează Consiliul Judeţean Cluj. Printre acestea se numără: teatru pentru copii susţinut de artiştii Teatrului de Păpuşi „Puck”, surprize muzicale prezentate de Cristina Pătraşcu şi Duo Mignon (Miriam şi Antonia), spectacol de poezie şi muzica folk susţinut de cantautorul Dinu Olaraşu, vânătoare de comori, vizionari de film, ateliere de creativitate, lecturi publice, prezentări. Colectivul Bibliotecii Judeţene mai oferă publicului, cu ocazia „Nocturnei Bibliotecilor”, înscrieri gratuite, cărţi în dar şi posibilitatea unor vizite ghidate.

„Nocturna Bibliotecilor” este o iniţiativă a Asociaţiei Naţionale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), care îşi propune să ofere publicului o alternativă agreabilă de petrecere a timpului liber, într-un cadru destins, în care utilizatorii să aibă ocazia să interacţioneze cu personalul bibliotecar şi să experimenteze servicii moderne de bibliotecă, mai puţin cunoscute audienţei largi.

Cei interesaţi sunt aşteptaţi la sediul central al Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga”, instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, pe Calea Dorobanţilor, nr. 104. Programul complet poate fi consultat la adresa www.bjc.ro.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x