EvenimenteŞtiri

Concertul aniversar „Cătălin Crişan şi prietenii” este sold-out

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Cătălin Crişan se pregăteşte pentru marea aniversare a celor 30 de ani de carieră artistică, eveniment ce va fi marcat printr-un concert special, la Sala Palatului, de la care nu vor lipsi colegi de scenă din lumea muzicii şi a teatrului românesc, precum: Mirabela Dauer, Adrian Daminescu, Tudorel Filimon, Luminiţa Anghel, Anişoara Puică, Mihai Trăistariu, Daniel Trifu şi Taraful de Odinioară şi fiica sa, Daria Cătălina Crişan.

Vestea concertului „Cătălin Crişan şi prietenii” a prezentat un interes deosebit şi în rândul publicului spectator, anunţă organizatorii. Astfel, biletele pentru concertul ce se va desfăşura mâine, marţi 3 octombrie, la Sala Palatului, începând cu ora 19:30, s-au epuizat.

Aproximativ 4.000 de spectatori, prezenţi la eveniment, se vor putea delecta pe ritmul muzicii uşoare româneşti, cu povestiri din viaţa de artist şi întâmplări petrecute în turnee, şi vor reasculta unele cele mai frumoase melodii de dragoste sau şlagăre de neuitat, interpretate live de Cătălin Crişan şi de prietenii săi, în acompaniamentul celor 52 de instrumentişti care alcătuiesc Orchestra Mundi Colour sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.

Timp de 30 de ani, glasul cald şi plin de sensibilitate al artistului Cătălin Crişan a fascinat publicul din România cu unele melodii precum Dacă pleci, Vorbeşte marea, Mama sau Rabdă inimă şi taci şi a câştigat, în acelaşi timp, un loc meritoriu în istoria muzicii uşoare româneşti.


sursa video: youtube

De-a lungul carierei sale artistice, Cătălin Crişan a adunat în portofoliu un număr însemnat de premii şi distincţii, albume discografice de succes, a susţinut nenumărate concerte şi turnee pe toate meridianele, a compus peste 400 de melodii, iar pentru trei sferturi dintre ele, a scris singur muzica şi versurile.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x