EvenimenteŞtiri

Invitaţi noi la City Fashion Week

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Evenimentul City Fashion Week revine cu a III-a ediţie la Cluj-Napoca, pentru a aduce în faţa publicului iubitor de modă colecţiile unor designeri recunoscuţi şi cu o vastă experienţă în domeniu, dar şi a unor creatori aflaţi la început de drum.

Pentru a aduce o notă de inedit, organizatorii au anunţat schimbarea unor invitaţi principali, astfel că, dintre cei anunţaţi iniţial, în noiembrie o să mai fie prezent la Cluj doar Cătălin Botezatu, prieten fidel al evenimentului.

Maria Marinescu este un nume nou pentru City Fashion Week, şi o să fie prezentă pentru prima dată la evenimentul de la Cluj-Napoca. Alte două personalităţi din lumea modei cu care organizatorii se află în tratative sunt Cristian Samfira şi Stephan Pelger.

Pentru a întregi imaginea de fashion şi beauty necesare oricărei prezentări de modă, machiajul va fi realizat de Mirela Vescan iar coafura de hair-stilista Romina Sabou.

De asemenea, organizatorii mai promit o întreagă pleiadă de creatori, clujeni şi din ţară, care o să aducă noile tendinţe în lumina reflectoarelor pe podiumul de prezentare din Cluj-Napoca.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x