Evenimente

ANULAT Rag’n’Bone Man în concert la Bucureşti, în primăvara lui 2018

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Rag’n’Bone Man vine în România anul viitor, pe 8 mai 2018. Hit-ul „Human” va putea fi ascultat live pentru prima dată la noi în ţară pe scena Sălii Palatului din Bucureşti.

Câştigătorul premiilor BRIT şi Echo, Rory Graham (aka Rag’n’Bone Man) va porni la începutul anului ce urmează într-un turneu european organizat sub numele Grande Reserve Tour, ce va include mai multe ţări, printre care şi România. Acesta va fi primul concert pe care Rag’n’Bone Man îl va susţine în faţa publicului român, după ce la finalul lunii august a fost nevoit sa anuleze show-ul său din cadrul festivalului AWAKE, din cauza unor motive personale.

Grande Reserve Tour va debuta pe 23 februarie 2018, în Franţa, şi va continua cu alte 19 concerte organizate pe continentul european în ţări printre care Danemarca, Norvegia, Suedia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Serbia, Ungaria, Turcia, Grecia şi, bineînţeles, România. Show-urile sale vor avea o selecţie completă de hituri dintre care nu va lipsi „Human”, una dintre cele mai ascultate piese ale ultimului an, clasată pe prima poziţie în Billboard Alternative Songs Chart.

Rag’n’Bone Man va cânta la Sala Palatului din Bucureşti pe 8 mai 2018, biletele putând fi achiziţionate începând cu data de 6 octombrie, de pe www.eventim.ro şi din reţelele afiliate, la mai multe categorii de preţ, in funcţie de distanţa faţă de scenă: 101, 176, 216, 276 sau 326 de lei.

Piesa „Human” a fost premiată cu Discul de Diamant în Franţa şi cu cel de Platină în alte 8 ţări, ocupând timp de 5 săptămâni prima poziţie în clasamentul difuzărilor la nivel european, fiind totodată pe prima poziţie în iTunes în nu mai puţin de 46 de ţări. Succesul fenomenal al piesei vine după câţiva ani de încercări ale artistului care s-a apucat de muzică în oraşul natal la vărsta de 15 ani. La scurt timp a decis să se mute în Brighton alăturându-se astfel trupei de hip-hop The Rum Committee, alături de care a început să călătoreasca spre Londra pentru seri de hip-hop organizate în Brixton. Încetul cu încetul a reuşit să înregistreze câteva piese, lansarea EP-urilor Blues Town, Wolves and Disfigured ajutându-l să devină tot mai cunoscut în Marea Britanie, fapt care i-a permis să îşi construiască un fanbase extrem de dedicat chiar la început de carieră. Piesa „Human” nu a făcut decât să reconfirme valoarea lui în rândul acestor fani, succesul piesei ajutându-l să treacă astfel la un nou nivel, devenind apreciat şi dincolo de graniţele Regatului.

Până în prezent, anul 2017 i-a adus lui Rory două trofee BRIT – transformându-l în primul câştigător BRIT desemnat de critici (Critics’ Choice Award) care a câştigat în acelaşi an şi premiul pentru debut (Best British Breakthrough Act). 2017 i-a adus totodată şi două turnee sould out în Europa şi UK, inclusiv 3 concerte în cadrul 02 Brixton Academy din Londra, plus prezente la nenumărate show-uri de televiziune precum: The Graham Norton Show, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon Show sau Ellen DeGeneres Show.

Lista completă concertelor din turneul The Grande Reserve Tour 2018:
● Vineri 23 februarie, Franţa, Lille, Zenith;
● Luni 26 februarie, Danemarca, Copenhaga, Vega;
● Marţi 27 februarie, Norvegia, Oslo, Sentrum Scene;
● Miercuri 28 februarie, Suedia, Stockholm, Cirkus;
● Vineri 2 martie, Cehia, Praga, Forum Karlin;
● Joi 8 martie, Marea Britanie, Londra, Alexandra Palace;
● Marţi 24 aprilie, Olanda, Amsterdam, AFAS Live;
● Vineri 27 aprilie, Letonia, Riga, Palladium;
● Sâmbătă 28 aprilie, Finlanda, Helsinki, The Circus;
● Luni 30 aprilie, Estonia, Tallinn, Kuluurikatel;
● Marţi 1 mai, Lituania, Vilnius, Compensa Concert Hall;
● Miercuri 2 mai, Polonia, Varsovia, Torwar Arena;
● Vineri 4 mai, Ungaria, Budapesta, Papp Laszlo Arena;
● Sâmbătă 5 mai, Slovenia, Ljubljana, Hala Tivoli;
● Duminică 6 mai, Serbia, Belgrad, Hala Sportova;
● Marţi 8 mai, România, Bucureşti, Sala Palatului;
● Miercuri 9 mai, Bulgaria, Sofia, Universiada Hall;
● Vineri 11 mai, Macedonia, Skopje, VIP Arena Boris Trajkovski;
● Sâmbătă 12 mai, Grecia, Salonic, Principal Club Theatre;
● Duminică 13 mai, Turcia, Istanbul, Volkswagen Arena.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x