„Rock fără frontiere!” în această seară la concertul Holograf şi Edda Művek

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Holograf şi Edda Művek, două dintre cele mai cunoscute şi mai iubite formaţii rock din România, respectiv din Ungaria, vor concerta sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Motto-ul concertului care aduce pe aceeaşi scenă cele două trupe este „Rock fără frontiere!”.

Formaţia Holograf a fost înfiinţată în anul 1978 şi este în continuare foarte activă pe marile scene din ţară, cu concerte foarte bine primite de public. Printre cele mai cunoscute melodii ale trupei se numără Banii vorbesc, Vino, Umbre pe cer, Dincolo de nori, Ţi-am dat un inel, Undeva departe, Să nu-mi iei niciodată dragostea, Cât de departe sau Vine o zi.

Edda Művek, unul din brandurile rock ale Ungariei, a luat naştere în 1973, în oraşul maghiar Miskolc, sub numele de Griff. De-a lungul carierei cu peste 20 de albume şi sute de concerte, rockerii de la EDDA au avut succes cu hituri precum A kör, A hűtlen, Éjjel érkezem, Keselyű, Ünnep, Elhagyom a várost sau Gyere őrült.

Biletele la spectacol costă:
• 30 de lei – Party Zone (în picioare, pe toată suprafaţa terenului de joc);
• 45 de lei – Standard Seat (pe scaune, locuri nenumerotate).

Concertul Holograf şi Edda Művek este organizat de Backstage Production. Mai multe informaţii despre eveniment puteţi afla accesând websiteul organizatorilor, www.backstage-events.ro sau evenimentul oficial de facebook.

Reguli de acces şi alte informaţii importante pentru concertul din această seară:
● Accesul publicului în sală se va face începând cu ora 17:30.
● La casieria Sălii Polivalente vor mai fi disponibile bilete la concert, însă publicul este rugat ca, pentru evitarea formării de cozi, să achiziţioneze biletele în prealabil. Pentru informaţii complete despre bilete puteţi accesa websiteul organizatorilor: www.backstage-events.ro.
● Evenimentul va începe la ora 19:00, iar concertul Holograf va fi urmat de concertul Edda. Între cele două momente muzicale va avea loc o pauză de aproximativ 20 de minute.
● Participanţii la concert sunt rugaţi să se deplaseze la Sala Polivalentă pe jos, cu mijloace de transport în comun sau cu taxi din cauza numărului limitat de locuri de parcare.
● În cazul în care participanţii sosesc la concert cu autoturismele personale, organizatorii
subliniază faptul că parcarea Sălii Polivalente va fi închisă din motive de securitate, însă parcarea
Cluj Arena şi parcarea din faţa Sălii Sporturilor „Horea Demian” vor putea fi utilizate.
● Accesul la Party Zone (în picioare, pe suprafaţa terenului de joc), respectiv accesul la Tribună
(locuri pe scaune) vor avea porţi de acces separate, marcate corespunzător.
● Pentru a evita crearea de disconfort, participanţii care au achiziţionat bilete cu loc în tribune nu
vor avea acces la Party Zone (pe suprafaţa terenului de joc).
● Participanţii la concert sunt rugaţi să ţină cont de faptul că vor fi percheziţionaţi la intrare şi că
accesul în Sala Polivalentă este interzis cu: umbrele, mâncare, băutură, recipiente din sticlă, din plastic sau din metal (cu excepţia medicamentelor conţinute în flacoane din sticlă sau plastic de până la 100 ml) – inclusiv parfumuri, sprayuri, deodorante, etc., selfie stick, camere foto şi video (cu excepţia camerelor foto-video încorporate în telefoane mobile – de asemenea excepţie fac foto- şi videojurnaliştii prezenţi la eveniment), beţe de steag sau pentru bannere fabricate din materiale dure şi/sau mai lungi de 1 metru, obiecte generatoare de sunete puternice cum ar fi megafoane, vuvuzele şi fluiere, obiecte contondente şi/sau care pot fi periculoase (cuţite, bricege, lanţuri, bastoane, bâte, arme de foc, praştii etc.), laser pointer – indicatoare laser şi lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant/sprayuri de protecţie personală, mai mult de un bagaj cu capacitatea de maximum 25 de litri (trebuie să încapă sub scaun – pentru cei din tribune).
● Participanţii sunt rugaţi să nu vină cu brichete la concert – organizatorii vor pune la dispoziţie
chibrituri la locul special amenajat pentru fumat.
● Obiectele interzise vor fi confiscate de către agenţii de pază şi vor putea fi recuperate de la
intrare. Organizatorii nu îşi asumă răspunderea pentru aceste obiecte.
● Participanţii la concert sunt rugaţi să consulte întregul set de reguli şi alte informaţii importante
pe www.backstage-events.ro.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x