De interesŞtiri

Curs gratuit de antreprenoriat social pentru tineri organizat de Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” organizează la American Corner în perioada 16 octombrie – 10 noiembrie 2017 un curs gratuit de antreprenoriat social pentru tineri „Provoacă viitorul: fii antreprenor! Challenge the Future: Be an Entrepreneur!”.

Cursul se va derula în cadrul a două serii de câte 20 de locuri fiecare şi urmăreşte dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale la tineri cu vârsta între 14 şi 20 de ani, cuprinşi sau nu într-o formă de învăţământ.

În cadrul instructajului ei vor fi familiarizaţi cu domeniul antreprenoriatului, al antreprenoriatului social şi al managementului de proiect, se va urmări dezvoltarea creativităţii şi a spiritului inovator, creşterea gradului de conştientizare a apartenenţei la o comunitate şi a gradului de implicare socială, cunoaşterea mijloacelor de îmbunătăţire a contactului cu comunitatea şi a comunicării sociale, identificarea problemelor comunităţii şi oferirea de soluţii pentru rezolvarea acestora.

Înscrierile se fac până în data de 11 octombrie 2017, prin completarea formularului următor: https://goo.gl/vLMm28. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la telefon 0264-430323 (luni, marţi, miercuri şi vineri 08:00 – 16:00, joi 10:00 – 18:00) sau la adresa de e-mail americancornercluj@gmail.com.

Cursul este organizat de Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, cu sprijinul financiar al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x