Ştiri

Evenimentul EU CodeWeek la Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

A V-a ediţie a evenimentului pentru copii EU CodeWeek va avea loc la Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” în zilele de 11 şi 18 octombrie, începând cu ora 16:00.

Timp de 3 ore, vor avea loc ateliere de robotică, quiz şi scratch & stories, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 14 ani. Participarea la ateliere este gratuită.

O serie de manifestări vor fi organizate la sediul central al bibliotecii de pe Calea Dorobanţilor nr.104, Secţia pentru copii dar şi la Filiala Zorilor de pe Strada Observatorului nr.1.

Manifestarea se desfăşoară la nivel european în perioada 7 – 22 octombrie 2017. CodeWeek este o iniţiativă a Comisiei Europene ce a fost organizată pentru prima dată în anul 2013, având ca scop familiarizarea tuturor cu noţiunile legate de procesul de programare. Prin organizarea acestor activităţi, Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj se alătură instituţiilor care contribuie la creşterea competentelor digitale, inclusiv cele legate de programare, susţinând prin aceasta procesul de E-incluziune.

Evenimentele au fost înregistrate pe http://events.codeweek.eu/ si https://www.meet-and-code.org/.

Mai multe informaţii privind activităţile derulate în cadrul EU CodeWeek sunt disponibile pe site-ul oficial al Bibliotecii „Octavian Goga” Cluj, www.bjc.ro.

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” este o instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x