Lucrări de întreţinere pe drumul judeţean DJ 108C

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe drumul judeţean DJ 108C se derulează lucrări de întreţinere curentă şi periodică pe două sectoare, informează Consiliul Judeţean Cluj.

Lucrările se desfăşoară pe sectorul cuprins între localităţile Mănăstireni şi Ardeova şi pe sectorul dintre localitatea Ardeova şi joncţiunea cu drumul naţional DN 1.

Între Mănăstireni – Ardeova au demarat în aceste zile lucrări de aşternere de covor asfaltic în două straturi, pe o lungime de 2.3 kilometri, de la kilometrul 36+050 la kilometrul 33+750. În această fază, informează autorităţile, a fost deja asfaltat un tronson de drum în lungime de peste un kilometru, pe un sens de mers, preconizându-se ca lucrările de asfaltare să fie finalizate la începutul săptămânii viitoare. Anterior asfaltării au fost executate lucrări pregătitoare constând în plombări şi burduşiri.

„Întreţinerea şi îmbunătăţirea infrastructurii rutiere pe acest drum judeţean va permite o legătură facilă şi rapidă între drumurile naţionale DN1 şi DN1R. În acelaşi timp, acest drum va înlesni, ca o veritabila poartă de intrare a Munţilor Apuseni, traficul rutier spre zonele turistice Fântânele – Beliş şi Răchiţele – Doda Pilii – Ic Ponor” a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Forul administrativ judeţean mai informează că după finalizarea asfaltării tronsonului Mănăstireni – Ardeova, lucrările de întreţinere vor continua pe sectorul Ardeova – DN1. Este vizat un sector de drum în lungime de 5.7 kilometri, de la kilometrul 33+750 la kilometrul 28+050 iar lucrările vor consta în plombări şi burduşiri.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x