De interes

Lucrări de marcaje rutiere pe drumuri judeţene

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lucrări de marcaje rutiere au fost executate sau se află în derulare pe mai multe drumuri judeţene, care anterior au fost asfaltate, informează Consiliul Judeţean Cluj.

● Pe drumul judeţean DJ 103K (DN 1) Căpuşu Mare – Agârbiciu – Râşca – Beliş (DN 1R) s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de 25.72 de kilometri.

● Pe drumul judeţean DJ 103L Râşca – Mănăstireni au fost executate lucrări de marcaje rutiere axiale pe un sector de drum în lungime de 8 kilometri.

● S-au executat lucrări de marcaje rutiere axiale şi transversale pe o lungime de 13.05 kilometri pe drumul judeţean DJ 107R Făget – Sălicea – Ciurila. De asemenea, pe raza localităţilor Sălicea şi Ciurila au fost marcate trecerile de pietoni.

● În prezent se află în derulare lucrări de marcaje rutiere axiale şi transversale pe drumul judeţean DJ 103H (DN1) Bologa – Săcuieu – Scrind – Frăsinet. Din sectorul de drum în lungime totală de 19.25 kilometri au fost finalizaţi 17.25 kilometri, urmând ca ultimul tronson, în lungime de 2 kilometri, să fie finalizat în aceste zile.

● În ceea ce priveşte perioada imediat următoare, în situaţia în care condiţiile meteorologice vor fi favorabile şi vor permite acest lucru, autorităţile informează că lucrările de marcaje rutiere vor viza drumurile judeţene DJ 108C Gârbău – Aghireş Fabrici, DJ 161B Ploscoş şi DJ 109E Vad – Borod.

● Pe drumul judeţean DJ 107S pe direcţia Măguri Răcătău au executat lucrări de premarcaj, în vederea aplicării de marcaje rutiere.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x