EvenimenteŞtiri

2 Unlimited: „Toţi fanii noştri să se pregătească pentru un show de excepţie!”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Festivalul We Love Retro va găzdui, pentru prima dată la Cluj-Napoca, celebra formaţie 2 Unlimited. Sâmbătă, 18 noiembrie 2017, pe scena Sălii Polivalente, Ray, alături de noua sa parteneră, Kim Vergouwen vor avea ocazia să petreacă, în stil retro, alături de fanii de la Cluj. „Întotdeauna mi-a plăcut să revin în România. Oamenii de-aici chiar ştiu să se distreze! Aşadar, aşteptăm cu nerăbdare să venim.” afirmă Ray.

Cu siguranţă, una dintre atracţiile principale ale evenimentului va fi prestaţia acestora pe scenă, datorită lui Kim. Artistul se declară mai mult decât mulţumit de decizia luată în privinţa colaborării cu Kim şi de evoluţia lor ca echipă. „Sunt fericit să o am alături de mine. Kim are o voce senzaţională şi este foarte ingenioasă, când vine vorba de spectacolul din timpul concertelor, iar mulţimea şi fanii o plac cu adevărat!”

Pentru că nu au putut rezista cerinţelor publicului şi tendinţelor contemporane, mult influenţate de stilul anilor ’90, Ray şi Kim s-au decis să înceapă o serie nouă de turnee, care va continua până în 2018. Încărcătura emoţională şi „sentimentele pe care le trăieşti în timpul unui concert alături de mulţime sunt de neegalat”, afirmă Ray.

Plin de energie şi entuziasm, artistul nu refuză ideea lansării unui nou album, cu toate că 2 Unlimited se dedică momentan turneelor internaţionale: „Acum suntem concentraţi asupra concertelor, dar niciodată nu putem şti ce ne va rezerva viitorul.”

„Energia şi mesajele transmise de 2 Unlimited, ne reamintesc faptul că munca făcută din pasiune, aduce muzică de succes, care va rămâne mereu în chart-uri indiferent de preferinţele muzicale din prezent. Mai sunt mai puţin de 6 săptămâni până la cea mai aşteptată petrecere retro a anului şi veţi putea fi alături de ei.” afirmă Iancu Şerbănescu, director festival We Love Retro.

Transylvania Music Events pregăteşte în acest an mai mult decât un simplu concert de muzică al anilor ’90. Cea de-a patra ediţie We Love Retro va pune un mai mare accent pe organizare, decor şi atmosferă. 60 de barmani profesionişti îi vor aştepta pe participanţi în cele 26 de locaţii pentru bar. De asemenea va fi şi un loc special pentru zona de food-court, iar plata se va face prin „token-uri” (jetoame), nu prin plată cash. În ceea ce priveşte atmosfera, televizoarele şi radiocasetofoanele specifice anilor ‘90 vor crea un muzeu media caracteristic vremurilor respective. Vor fi amenajate şi spaţii de gaming pe renumitele console Nintendo şi SEGA, astfel încât participanţii să retrăiască bucuria copilăriei. În plus, pentru cei curajoşi, organizatorii vor pregăti o zona specială de Karaoke, unde participanţii vor putea deveni, chiar ei, vedetele anilor ‘80 -‘90.

Mai puteţi încă profita de biletele presale disponibile. Costurile biletelor sunt:
Diamond Seat – 140 de lei;
Golden Circle – 120 de lei;
Standard Seat I – 95 de lei;
Standard Dance – 85 lei.
Biletele pot fi achiziţionate de la: Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, Agenţia Teatrală Cluj, Orange Sediul Central, Orange P-ţa Unirii, Orange Shop Iulius Mall, Iulius Mall la parter (standul Ticket Event lângă Info Point), Platinia Mall (salonul Gett’s Color Bar). De asemenea, biletele pot fi cumpărate şi online: biletmaster.ro şi eventim.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Victor

Formularul de contact de pe siteul weloveretro.ro nu functioneaza si nici adresa de e-mail veche de la Transylvania Music Event. Cum pot fi contactati organizatorii pentru detalii legate de parteneriat pentru acest eveniment? Va rog sa-mi lasati pe adresa de e-mail, datele de contact pentru domnul Serbanescu

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x