SASH! la „We Love Retro” 2017

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

We Love Retro este cel mai mare eveniment din România dedicat muzicii retro, un eveniment care vine în fiecare an cu unii dintre cei mai iubiţi artişti ai anilor ’80 -’90 -’00. Anul acesta, We Love Retro va avea loc în 18 noiembrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Germania se mândreşte cu o echipă magnifică de producători şi DJ germani care au dat startul evoluţiei muzicii electronice. Trupa SASH! este alcătuită din trei membri care s-au cunoscut într-un club de noapte în anul 1993, unde unul dintre prieteni era animator. Acesta a fost Sascha Lappessen care în prezent este liderul trupei, apărut mereu pe marile scene sau în interviurile cu presa.
Front man-ul, aşa cum mai este cunoscut, se integrează rapid alături de cei doi colegi ai săi, Ralf Kappmeier şi Thomas Alisson Ludke care formau pe atunci o trupă de DJ. În 1995 se lansează primul lor single It’s my life în Germania, iar un an mai târziu şi în alte ţări, fapt ce a condus la transformarea piesei într-un hit fredonat în cluburile de dans. În acest mod, peste 18 milioane de albume au fost vândute şi au câştigat 65 de premii.


sursa video: youtube

La ediţia din acest an, şase artişti reprezentativi ai muzicii retro vin la Cluj şi organizatorii promit cu această ocazie, pentru 2017, mai mult dans, mai multe baruri, mai multe efecte speciale, mai multă distracţie. A IV-a ediţie We love retro îi va aduce la Cluj-Napoca pe: 2 Unlimited, Haddaway, Corona, SASH!, N&D şi Sweet Kiss.

Biletele se pot achiziţiona de la:
● Casa de Cultură a Studenţilor;
● Agenţia Teatrală Cluj;
● Orange Sediul Central;
● Orange P-ţa Unirii;
● Orange Shop Iulius Mall;
● Iulius Mall la parter, standul ticket event lângă info point;
● Platinia Mall, salonul Gett’s Color Bar;
● sau online, de pe: biletmaster.ro şi eventim.ro.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x