Evenimente

„Ediţie Specială” cu Horaţiu Mălăele: spectacol de comedie şi proiecţie de film la Cluj-Napoca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Spectacolul de comedie şi proiecţie de film „Ediţie Specială” cu Horaţiu Mălăele va fi pus în scenă vineri, 17 noiembrie, la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:30.

Actorul Horaţiu Mălăele îşi poartă cu pasiune haina de actor, bagheta de regizor şi peniţa de grafician, iar sălile de spectacol arhipline şi aplauzele fulminante ale spectatorilor reprezintă cea mai mare bucurie a sa. După succesul înregistrat cu recitalul excepţional „Sunt un orb”, maestrul ironiei şi al hazului ascuţit îi invită pe iubitorii spectacolelor de comedie la maratonul rezistenţei la umor, în cel mai nou spectacol, intitulat „Ediţie Specială”.

Horaţiu Mălăele va fi secondat pe scenă de fiul său, Bogdan Mălăele, şi de muzicianul Radu Captari. Spectacolul are o dinamică deosebită, Mălăele tatăl şi fiul având momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri ce vor face publicul spectator să treacă prin stări afective intense, pornind de la vibraţia emoţională şi fulminând, în mod evident, cu râsul în hohote. La baza spectacolului „Ediţie Specială” se află texte actuale sau mesaje puternice, pigmentate cu momente umoristice rafinate, culese din cele mai bune reprezentaţii ale actorului, dar şi cu melodii speciale interpretate de artistul Radu Captari.

Horaţiu Mălăele, este un artist complet, care de-a lungul carierei sale artistice a adunat zeci de
roluri importante în piese de teatru şi filme, a semnat acte regizorale de calibru şi este autorul a
numeroase caricaturi, picturi sau cărţi însemnate.

Spectatorii clujeni care vor alege să petreacă un început de weekend în compania protagoniştilor spectacolului „Ediţie Specială”, la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca, vor beneficia de vizionarea filmului „Funeralii Fericite”, în mod gratuit. Pelicula este o tragi-comedie excepţională ce îl aduce pe Horaţiu Mălăele atât în ipostaza de actor, cât şi în cea de regizor, şi ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica compozitorului Vladimir Cosma.

Biletele pentru spectacolul programat vineri, 17 noiembrie, pot fi achiziţionate de la casa de bilete a sălii de spectacol sau online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro şi www.ticketnet.ro.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x