Noi trasee de transport în afara oraşului

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Patru noi destinaţii de călătorie în judeţ vor fi valabile pentru clujeni, prin Programul de transport public de persoane prin curse regulate în trafic judeţean.

Atribuirea noilor licenţe de traseu operatorilor de transport desemnaţi câştigători se va face după cum urmează:
● Traseu #61: Cluj-Napoca/Autogara Beta – Panticeu – Osoi (62km) operat de Bus Trans SRL;
●Traseu #165: Turda – Petreştii de Sus – Borzeşti (23km) operat de Agrar SRL;
● Traseu #166: Turda – Sănduleşti – Petreştii de Jos (31km) operat de Agrar SRL;
● Traseu #168: Turda – Petreştii de Jos – Plaiuri (24km) operat de Agrar SRL.

„Ceea ce e cu adevărat important e faptul că locuitorii acestor localităţi, dar nu numai, vor avea din nou acces la transport în comun, după o anumită perioadă în care acesta a lipsit, din cauza lipsei de interes a transportatorilor. În acest fel, vor putea ajunge mult mai uşor la locul de muncă, vor putea merge la medic sau îşi vor putea vizita rudele. Chiar dacă periodic unii operatori renunţă la traseele adjudecate, motivând în special lipsa profitului, vom continua să facem tot ceea ce ţine de noi pentru ca un număr cât mai mare de astfel de trasee să fie operate, pe întreg teritoriul judeţului” a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Consiliul Judeţean Cluj informează că în sensul demersurilor întreprinse pentru ca un număr cât mai mare de astfel de trasee de transport persoane să fie atractive pentru operatorii economici, pot fi amintite controalele pe care angajaţii Compartimentului Autoritatea Judeţeană de Transport din cadrul Consiliului Judeţean Cluj le efectuează împreună cu celelalte autorităţi de profil în vederea depistării transportatorilor ce efectuează curse ilegale, fără a deţine o licenţă de traseu în acest sens.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x