De interes

Lucrări de întreţinere finalizate pe drumul judeţean 109A

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe drumul judeţean DJ 109A Chinteni – Şoimeni au fost finalizate lucrările de întreţinere curentă şi periodică, informează Consiliul Judeţean Cluj.

Un sector de drum în lungime de peste 16 kilometri a fost vizat, de la kilometrul 10+200, respectiv de la intrarea în localitatea Chinteni şi până la kilometrul 26+500 – localitatea Şoimeni. Lucrările au constat în plombări cu asfalt şi au fost executate de SC Diferit SRL.

Autorităţile mai informează că pe drumul judeţean 109A Chinteni – Panticeu – Recea Cristur – Jurca sunt prevăzute a se derula ample lucrări de investiţii în cadrul programului de modernizare şi reabilitare a infrastructurii rutiere finanţat din creditul de 50.000.000 de euro angajat în acest scop de Consiliul Judeţean. În contextul în care au fost obţinute toate avizele necesare pentru autorizaţia de construire, precum şi autorizaţia de construire, lucrările pe acest drum judeţean vor demara în perioada imediat următoare, dar numai în condiţii meteorologice favorabile.

În prima etapă, lucrările de modernizare şi reabilitare vor viza sectorul Dealul Jurcii – Vultureni, de la km 48+500 la km 27+200. Extrem de complexe şi menite să asigure o durabilitate maximă, lucrările vor presupune intervenţia în profunzimea drumului, pe toată lungimea sectorului vizat, începând de la fundaţie şi încheind cu două straturi de asfalt – binder şi strat de uzură.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x