Fonduri suplimentare pentru drumurile judeţene

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Fonduri suplimentare au fost alocate de Consiliul Judeţean Cluj pentru lucrări de modernizare şi reabilitare ale drumurilor din judeţ.

1.000.000 de lei au fost alocaţi suplimentar pentru finalizarea lucrărilor de modernizare şi reabilitare a drumului judeţean DJ 107F limită cu judeţul Alba – Luncani (DN 15).

● Peste 4.000.000 de lei au fost alocaţi realizării documentaţiilor de avizare a lucrărilor de intervenţii (D.A.L.I.), a proiectelor tehnice (P.T.), a avizelor şi acordurilor necesare programului de reabilitare şi modernizare a drumurilor judeţene.

● A fost adoptată o hotărâre prin care au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici actualizaţi aferenţi lucrărilor de modernizare şi reabilitare a patru noi drumuri judeţene din judeţul Cluj, respectiv DJ 161A Iuriu de Câmpie – Ceanu Mare, DJ 161C Iclod – Aluniş, DJ 161C Aluniş – Corneşti şi DJ 108N Aghireş – limită cu judeţul Sălaj.

Conform autorităţilor, necesitatea adoptării acestei hotărâri a fost determinată de iniţierea procedurilor vizând încheierea, între Consiliul Judeţean Cluj şi Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, a contractului de finanţare pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare şi reabilitare a celor patru drumuri judeţene anterior menţionate. Suma totală prevăzută în acest sens, de 15.043.540 lei, urmează a fi alocată prin intermediul Programului Naţional de Dezvoltare Locală 2017-2020, cofinanţarea din bugetul Consiliului Judeţean Cluj urmând să se ridice la 3.875.620 lei.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x