Aparatură medicală de ultimă generaţie pentru spitale clujene

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Două unităţi medicale clujene, Spitalul Clinic de Recuperare şi Spitalul de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”, urmează să beneficieze de dotare cu aparatură medicală de ultimă generaţie.

Valoarea totală a investiţiei este de puţin peste 5.000.000 de lei.

● În ceea ce priveşte Spitalul Clinic de Recuperare, suma de 4.355.000 de lei este destinată achiziţionării următoarelor echipamente şi aparaturi medicale: aparat Diapulse, microscop operator, aparat Roentgen pentru radioscopie digitală, aparat de sterilizare cu plasmă, ecograf multidisciplinar şi un sistem de mapping tridimensional.

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” urmează să beneficieze de noi investiţii în valoare de 664.570 de lei. Prin intermediul acestor fonduri urmează a fi achiziţionat un ecograf doppler, un aparat pentru măsurarea difuziunii monoxidului de carbon şi un sistem de stocare date Computer Tomograf.

Respectivele investiţii în aparatură medicală vor fi posibile ca urmare a aprobării de către Consiliul Judeţean a achiziţiei acestor dotări aferente unităţilor sanitare aflate sub autoritatea forului administrativ judeţean, ele urmând a fi finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x