De interesŞtiri

Dezbatere publică pe tema reamenajării străzii Mihail Kogălniceanu

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Marţi, 14 noiembrie 2017, de la ora 17:00, la clădirea Casino din Parcul Central va avea loc o dezbatere publică pe tema reamenajării străzii Mihail Kogălniceanu.

Această dezbatere reprezintă o primă întâlnire a tuturor persoanelor interesate de a participa la consultările privind găsirea celor mai bune soluţii în vederea revitalizării urbane a străzii Mihail Kogălniceanu şi a celor adiacente. În baza parteneriatului municipalităţii cu Ordinul Arhitecţilor din România (OAR), după finalizarea acestei etape de consultări publice se va realiza o temă de proiectare, care va face obiectul unui concurs de soluţii.

Centrul de Inovare şi Imaginaţie Civică (CIIC) este locul în care reprezentanţi ai administraţiei publice locale, cetăţeni şi specialişti din mediul economic şi universitar se pot întâlni şi discuta despre transformările urbane necesare şi despre provocările, al cărui ritm de dezvoltare este extrem de accelerat în ultimii ani. De asemenea, Centrul este un instrument de comunicare, cercetare şi promovare, precum şi un loc pentru dezbateri aflat la dispoziţia experţilor din diferite domenii şi a oricărui cetăţean doreşte să participe.

Pentru mai multe informaţii, dar şi pentru a transmite idei sau propuneri, publicul poate utiliza adresa de email imaginatiecivica@primariaclujnapoca.ro sau pagina de Facebook a Municipiului Cluj-Napoca, http://facebook.com/PrimariaClujNapocaRomania. De asemenea, cei interesaţi pot accesa pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/784378838412268/

Întâlnirea de mâine este cea de-a doua dezbatere organizată în cadrul Centrului de Inovare şi Imaginaţie Civică (CIIC). Acesta a fost lansat în luna octombrie cu o dezbatere având ca temă Parcul Feroviarilor – Concursul de soluţii pentru reabilitarea parcului.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x