EvenimenteŞtiri

Evenimentul City Fashion Week va fi prezentat de actorul Ioan Isaiu

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Luni, 20 noiembrie, ora 20:00, la Grand Hotel Napoca debutează ediţia a III-a a evenimentului de modă City Fashion Week, prezentat de actorul Ioan Isaiu.

Pe lângă nume importante ale scenei de fashion din România, City Fashion Week merge până la capăt din punct de vedere organizatoric, aducând şi un profesionist în relaţia cu publicul, pe Ioan Isaiu, pentru a fi gazda evenimentului.

În ceea ce priveşte invitaţii din acest an, organizatorul evenimentului, Stefan Farrell declară: „Invitaţii principali ai ediţiei de anul acesta sunt Cătălin Botezatu şi Romaniţa Iovan, prieteni ai City Fashion Week am îndrăzni să spunem, Maria Marinescu, Clara Rotescu, Mirela Vescan şi alţii. Artişti valoroşi din domeniul modei, aşa îmi place să îi numesc, vor fi prezenţi la Cluj în cele două zile la City Fashion Week 2017, creatori care, fără îndoială, vă vor bucura privirea şi sufletul. Vă invităm cu drag să vă convingeţi!”

Alături de creatorii de modă consacraţi, pe scena de la Grand Hotel Napoca îşi vor prezenta colecţiile şi designeri aflaţi la început de drum. City Fashion Week este singurul eveniment licenţiat care sprijină studenţii facultăţilor de modă şi design din România. „Încurajăm realmente tinerii designeri şi noile talente să păşească cu încredere în industria modei, în care, trebuie să recunoaştem, cu greu răzbaţi. Noi le dăm această şansă, sperăm să profite de ea” a declarat Stefan Farrell, directorul festivalului.

Tinerele modele, fete şi băieţi, care vor defila pe scenă sunt pregătite la standarde internaţionale, în cadrul Agenţiei City Models din Cluj. În acest context, iată că nu doar tinerilor designeri aflaţi la început de drum li se dă o şansă, ci şi modelelor. Un exemplu inedit este un tânăr model de 19 ani din cadrul agenţiei, fost elev al Liceului Special pentru Deficienţi de Vedere din Cluj, care urmează acum cursurile unei Şcoli Postliceale de masaj. Înalt, frumos şi curajos, acuitatea vizuală mai redusă nu a stat în calea visului său, acela de a deveni model, iar organizatorii i-au dat o şansă. Daniel a participat la casting alături de colegii săi, fără a fi avantajat în vreun fel. A fost ales la preselecţii şi va defila pentru prima oară la City Fashion Week, ediţia a III-a.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x