Lucrări de asfaltare finalizate în localitatea Sântioana

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe drumul judeţean DJ 109C Gherla – Fizeşu Gherlii – Sântioana – Ţaga – Geaca – Hodaie, mai precis sectorul aflat pe raza localităţii Sântioana, au fost finalizate lucrările de întreţinere curentă. Aceste lucrări au constat în aşternerea de covor asfaltic.

Pentru finalizarea completă a lucrărilor de întreţinere pe acest tronson, Consiliul Judeţean Cluj informează că în perioada următoare se vor executa lucrări constând în realizarea de acostamente. De asemenea, în vederea verificării standardelor calitative impuse în baza contractului de lucrări şi a caietului de sarcini, forul administrativ judeţean a dispus extragerea, de către un laborator specializat, a mai multor carote pentru verificarea calităţii stratului de asfalt, în special în ceea ce priveşte grosimea şi consistenţa acestuia.

Autorităţile mai informează că aproape pe toată lungimea drumului judeţean DJ 109C, cuprins între localităţile Gherla şi Hodaie, s-au executat în ultimii ani o serie de lucrări de întreţinere curentă şi periodică. În ceea ce priveşte modernizarea şi reabilitarea integrală a acestui drum judeţean, procedura de licitaţie a lucrărilor va demara imediat după finalizarea unor proceduri juridice care privesc anumite tronsoane ale acestuia.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x