A doua seară la City Fashion Week Cluj-Napoca, ediţia a III-a

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

City Fashion Week a continuat marţi de la ora 20:00 la Grand Hotel Napoca. Dacă în prima seară s-a făcut coadă până jos pe scări, înaintea orei de începere, de data aceasta cei interesaţi au venit din timp. La ora 20:00 sala era deja plină şi totul pregătit pentru o nouă incursiune în lumea plină de creativitate a modei, departe de frigul care a pus stăpânire pe Cluj.

Gazdele celei de-a III-a ediţii a City Fashion Week au fost şi în cea de-a doua seară Diana Găucă, a cărei vestimentaţie a fost asigurată de Tina Olari şi actorul Ioan Isaiu, a cărui ţinută a purtat marca Louis Purple. Amfitrionii, profesionişti în relaţia cu publicul, comunicativi şi plini de căldură, au prezentat de-a lungul întregii seri detalii despre designerii ale căror creaţii urmau să apară pe scenă.

Spectacolul a debutat cu un moment artistic. Muzica ritmată a pus bazele unui spectacol antrenant. Daleea Fashion House au deschis show-ul de modă, având în colecţia prezentată elemente pentru fete şi pentru băieţi. Sub titulatura „Etno şic la oglindă”, colecţia prezentată la Cluj a avut ca sursă de inspiraţie folclorul, fiind creată de Delia Louber.

Imediat după acest număr a venit rândul celor mici să se facă remarcaţi pe scena de la City Fashion Week. Claudia Suciu i-a îmbrăcat pe copii în culori vii, pe fetiţe ca nişte mici prinţese iar băieţeii au purtat costume ca nişte adevăraţi gentlemani.

Sabina Lisievici a prezentat modă pentru femei şi bărbaţi, creaţii originale realizate din piele italienească. Ţinutele au variat de la pantaloni la rochii, fuste, costume sau salopete, toate în culori vii, puternice.

Alexandra Herghilegiu a venit la Cluj cu o colecţie compusă din haine pentru femei, realizate din materiale 100% naturale, în culori pale, fine, care denotă sensibilitate şi feminitate.

După aceste momente dedicate sexului frumos, a urmat şi unul dedicat domnilor, prin amabilitatea Micati 1934 Fashion. Colecţia prezentă a fost una casual, în care au predominat blugii şi puloverele în culori puternice.

Urma a prezentat pe scena City Fashion Week colecţia tomnă-iarnă 2017. Ţinutele prezentate au fost glamour, cu mult alb şi argintiu, în ton cu iarna plină de zăpadă. Pe lângă aceste două culori au mai fost folosite vernilul, portocaliul, vişiniul, bleumarinul şi nelipsitul negru, cu elemente pline de strălucire.

O nouă prezentare pentru bărbaţi a fost adusă de Paollo Rossi. Au putut fi admirate costumele elegante şi clasice specifice casei de modă.

Cotan Liana Szilagyi a adus la Cluj colecţia „The face of Diva”, inspirată din femeia urbană, care poate fi cum vrea ea, când vrea ea. Materialele folosite au arătat creativitatea designerului, prin combinaţii interesante. Au fost folosite pielea, dantela, aplicaţii, s-a putut remarca transparenţă sexy şi mult negru.

Maia Raţiu a adus pe scena City Fashion Week materiale foarte diverse: catifea, voal, elemente lucioase, unele diafane şi foarte feminine, uşoare.

Un moment mai special, care a adus pe scenă şi costume de baie şi lenjerie, a fost cel al lui Alex Moldovan. Cu titlul „Glam’or boutique”, creatorul a propus culori puternice, catifea şi dantelă. Tema lui este una rafinată, senzuală.

Norberto au adus şi în cea de-a doua seară o colecţia dedicată bărbaţilor.

Xenia a prezentat rochii elegante, în stilul caracteristic, demne de a fi purtate la orice eveniment important.

Beatrice Marcian a propus o colecţie în care predominant este negrul şi satinul.

Sofiaman, prin creatoarea Ioana Patricia, au adus cu ei o serie de pijamale, pentru fete şi pentru băieţi.

Lilia Caraush a prezentat o multitudine de vestimentaţii dedicate sezonului rece, casual şi purtabile, alături de căciuli de iarnă cu sclipici.

Următorul pe lista evenimentului a fost Louis Purple, cu costume pentru bărbaţi.

Nicoleta Botnaru a prezentat o colecţie cu elemente originale, tăieturi ale materialelor drepte, aproape masculine, dar care lăsau la vedere suficientă piele pentru a le transforma în ţinute senzuale. „Vanity” este o colecţie dedicată femeilor sigure pe ele.

Ultima creatoare a serii, Irina Duţu Zgaia, a venit cu mult negru şi elemente inspirate din Alice în Ţara Minunilor, elemente care amintesc de nebunia din fiecare.

Ediţia a III-a a City Fashion Week s-a încheiat cu promisiunea că revine la anul, într-o locaţie mai încăpătoare, cu mai multe zile de festival şi mai mulţi designeri.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x