EvenimenteŞtiri

Eveniment monden la Cluj: prezentare de ochelari, alături de invitații speciali Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ochelarii sunt un accesoriu definitoriu pentru orice ținută. În premieră pentru orașul Cluj-Napoca, în data de 24 noiembrie 2017, ora 19:00, va avea loc un eveniment monden cu tematica “Ochelarii, un accesoriu definitoriu pentru ținuta ta!”, în prezența invitaților speciali Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu.

Acest eveniment este adresat persoanelor care se regăsesc într-un stil modern, exclusivist, accesul făcându-se pe baza de invitație. Participanții vor avea ocazia să vizioneze în premieră în Cluj-Napoca colecțiile de ochelari pentru anul 2018. În cadrul evenimentului se vor organiza standuri de promovare pentru celebrarea tematicii fiecărui brand și vor fi prezentate peste 900 de piese.

Prezentarea noilor colecții de ochelari Gucci și Bottega Veneta – Colecția toamnă/iarnă – 2017/2018 din seara zilei de 24 noiembrie va avea loc în cadrul clinicii Q Clinic din Cluj-Napoca, Str. Constantin Brâncuși nr. 117 și are ca scop prezentarea celor mai noi colecții de rame și ochelari de soare a brand-urilor Gucci și Bottega Veneta precum și piese în ediție limitată.

Ramele și ochelarii de soare Bottega Veneta se găsesc în Cluj-Napoca doar la Q Vision. Bottega Veneta a stabilit un nou standard al luxului de la înființarea sa în 1966 în regiunea italiană Veneto, prin discreție, calitate și măiestrie de neîntrecut. Gucci este lider de lux și de modă în cea mai înaltă categorie de ochelari, râvnit în întreaga lume. Eclectic, romantic și contemporan, Gucci redefinește luxul secolului 21.

Evenimentul este organizat de Clinica oftalmologică Q Vision împreună cu K Optic.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x