Lifestyle

Film – Liga dreptăţii 3D – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Superman, Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash, Cyborg, fiecare, separat, reuşeşte să salveze lumea de unul singur, în orice situaţie. În anul de graţie 2017, au fost reuniţi într-o lume care poate să-i cuprindă pe toţi deodată, pentru a face faţă unei situaţii extreme.

În rolurile principale îi regăsim pe: Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher. Regia este semnată de Zack Snyder.


sursa video: youtube

Justice League (Liga dreptăţii) este un film fantastic, de acţiune şi aventuri. Liga dreptăţii este un film care în principiu nu are nevoie de niciun fel de prezentare. Lumea supereroilor este una care a fascinat încă de la apariţia primelor benzi desenate. Ideea că ar putea exista la un moment dat un om cu puteri supranaturale şi în acelaşi timp bun este irezistibilă. Un erou care-şi pune toate calităţile în slujba dreptăţii, într-o lume care a fost şi rămâne nedreaptă, rămâne un vis şi atrage în sala de cinema. Având în vedere starea societăţii şi a tuturor problemelor cu care se confruntă oamenii, oriunde pe glob, ideea eroului salvator prinde şi aduce măcar pentru câteva zeci de minute o anumită satisfacţie, pentru că întotdeauna, în genul acesta de poveşti, binele învinge răul. La fel ca răsăritul după o noapte lungă, apariţia unei lumi mai bune pare să aibă sorţi de izbândă şi speranţa poate fi renăscută în fiecare.

Imaginea din Justice League este impecabilă. Cadre mai scurte sau mai lungi, toate sunt îmbinate cu măiestrie. Nimic din punct de vedere al imaginii nu a fost lăsat la voia întâmplării. Imaginile se succed de multe ori cu repeziciune, ceea ce ajută la ideea de acţiune, iar alteori sunt lăsate să curgă pentru a reda povestea. Alături de cadrele bine filmate, efectele speciale vin să întregească tabloul unei superproducţii marca Hollywood.

Dacă în ceea ce priveşte partea tehnică de realizare a imaginii toate sunt bune, nu la fel se poate spune despre compoziţie. Lumea care este prezentată este deja una apocaliptică, în care se pare că locuiesc foarte puţini oameni. Deşi din anumite imagini reiese că totul este perfect normal, acest lucru nu reiese din ceea ce apare pe ecran. Povestea are şi ea lacune. Sunt scene care sunt complete, aduc suficiente informaţii, dar peste altele se pare că s-a sărit. Povestea pare că sare puţin peste unele etape.

Acţiunea este pe alocuri foarte intensă, de cele mai multe ori de lungă durată. Scene de luptă apar des şi sunt bine realizate. Din punct de vedere al acţiunii filmul este un adevărat spectacol. În plus, având în vederea multitudinea personajelor şi a abilităţilor speciale ale fiecăruia, pe lângă lupta în sine mai apar şi tot felul de efecte speciale.

Actorii din rolurile principale sunt toţi frumoşi, amuzanţi, contribuind în mod substanţial la calitatea spectacolului vizual. Chimia dintre ei este bună şi interacţiunile pe care le au de-a lungul celor aproape două ore sunt orientate înspre comedie. Fermecători şi plini de haz, ei reuşesc să păstreze atenţia trează şi să facă spectacol.

Justice League (Liga dreptăţii) este un film care merită văzut la cinema, în 3D. Chiar dacă are unele scăpări, este un film bun pentru un moment de relaxare şi distracţie.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x