42 km de drum judeţean în lucrări de întreţinere

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe drumul judeţean DJ 107M Luna de Sus (DN1) – Vlaha – Săvădisla – Săcel – Băişoara – Iara – Buru – limită cu judeţul Alba se află în plină desfăşurare lucrări de întreţinere curentă şi reparaţii în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de circulaţie, pe un sector de drum de 42 km.

Astfel, pe sectorul de drum Luna de Sus (DN1) – Vlaha – Săvădisla – Săcel, mai precis pe porţiunea cuprinsă între km 0+000 şi 6+600, au fost executate şi finalizate lucrări de frezare şi plombări cu asfalt, în vreme ce pe porţiunea cuprinsă între km 12+000 şi 21+000 lucrările se află în plină derulare, informează Consiliul Judeţean Cluj. În perioada imediat următoare, acelaşi tip de lucrări de întreţinere se vor executa şi pe tronsonul cuprins între km 21+000 şi 42+000, respectiv între localitatea Săcel şi limita cu judeţul Alba.

În ceea ce priveşte acest drum judeţean, în lungime totală de 42 de km, forul administrativ judeţean va derula ample lucrări de investiţii în baza programului de modernizare şi reabilitare a drumurilor judeţene, momentan proiectul aflându-se în faza de obţinere a autorizaţiei de construire.

Consiliul Judeţean Cluj mai informează că va continua lucrările de reabilitare a infrastructurii judeţene de transport atâta timp cât condiţiile meteo vor permite.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x