EvenimenteŞtiri

UPDATE – Locaţie şi date eveniment schimbate – Licitaţie cu piese vestimentare de la City Fashion Week la gala „De Sărbători, îmbracă-te cu fapte bune”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Organizatorii City Fashion Week au pregătit un eveniment deosebit, de lux, sub titulatura „De Sărbători, îmbracă-te cu fapte bune”, cu scopul de a-i ajuta pe copiii de la Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere din Cluj-Napoca.

În cadrul galei care va avea loc duminică, 17 decembrie 2017, vor fi prezentări de modă, un concert susţinut de Tony Jay Band dar şi alte surprize, toate pentru un număr de 100 de persoane atent selectate.

Designerii prezenţi la City Fashion Week 2017 au donat pentru acest eveniment de lux piese vestimentare ce vor fi scoase la licitaţie în timpul galei. Astfel publicul va avea ocazia să facă o faptă bună de sărbători, îmbrăcându-se cu celebrele creaţii ale designerilor de la săptămâna modei.

Designerii care au donat până la această oră haine pentru licitaţia din cadrul „De Sărbători, îmbracă-te cu fapte bune” sunt:
Cătălin Botezatu;
Clara Rotescu;
Maria Marinescu;
Mihaela Cîrlugea;
Michal Negrin;
Mineli;
Maia Raţiu;
Ioana Şuteu;
Luminiţa Balasz;
Ştefan Burdea.

Evenimentul va avea loc la restaurantul Adam’s din Cluj-Napoca, Calea Turzii 203A. În preţul biletului de 60 lei este asigurat nu doar show-ul, ci şi delectarea papilelor gustative cu vin şi mâncăruri fine.
Detalii şi rezervări se găsesc la numărul de telefon 0740717100.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x