De interesEvenimente

Teatrul de păpuşi din Cluj a pregătit „Zile de Poveste cu Moş Nicolae”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Teatrul de Păpuşi „Puck” din Cluj-Napoca organizează la începutul lunii decembrie „Zile de Poveste cu Moş Nicolae”. Evenimentul cuprinde o multitudine de spectacole şi activităţi, care de care mai atractive pentru copii. Moş Nicolae este eroul principal al acestor zile, aşa că cei mici vor putea lua parte la ateliere de creaţie, o scenetă interactivă plină de magie, o seară de lecturi şi multe altele.

Manifestările din seria „Zile de Poveste cu Moş Nicolae” încep luni, 4 decembrie 2017, de la ora 18:00, la Teatrul de Păpuşi „Puck”, cu „Atelierul lui Moş Nicolae”, susţinut de actriţa Andreea Bolovan. În cadrul acestui atelier, conceput special pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, cei mici vor învăţa să-şi facă propriile jucării şi să creeze cu acestea cele mai originale poveşti de iarnă. Participarea la acest atelier se face pe bază de rezervare, iar locurile sunt limitate.

Aventurile de iarnă continuă marţi, 5 decembrie, de la ora 10:00, când cei mici sunt aşteptaţi la sceneta interactivă „De Moş Nicolae, Puck salvează magia poveştilor”, la Teatrul de Păpuşi „Puck”. Pentru că magia poveştilor e pe cale să dispară, toate personajele îndrăgite apelează la spiriduşul lor preferat, Puck, să le vină în ajutor. Cei prezenţi vor călători, astfel, prin lumea Frumoasei din pădurea adormită, a Scufiţei Roşii sau a lui Apolodor pentru a-l ajuta pe Puck în această misiune fermecată. Spectacolul li se adresează copiilor de peste trei ani, iar conceptul, regia şi interpretarea le aparţine actorilor Angelica Pamfilie, Adina Ungur şi Iulian Lungu.

Miercuri, 6 decembrie, de la ora 12:00, vor avea parte de o reprezentaţie a spectacolului „Croitoraşul cel Isteţ”, în regia Emiliei Nechita, copiii de la Mănăstirea Dumbrava.

În aceeaşi zi a Sfantului Nicolae, de la ora 18:00, cei mici sunt aşteptaţi la sediul instituţiei clujene pentru o seară de lecturi dedicată întregii familii.

Teatrul de Păpuşi „Puck” este o instituţie de cultură care funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x