Christmas Goodies for the Foodies la Cluj, în aşteptarea lui Moş Crăciun

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Christmas Goodies for the Foodies în aşteptarea lui Moş Crăciun. În perioada 12 – 17 decembrie, în Piaţa Muzeului din Cluj-Napoca, departe de zgomotul traficului, organizatorii Street Food Festival promit o lume magică la Street FOOD Festival Christmas Goodies.

În cele 7 zile de poveste, gurmanzii sunt aşteptaţi pentru a primi tot ceea ce visează. Aleile pieţei vor prinde culoare cu ajutorul a 14 truck-uri cu street-food delicios şi a zecilor de bucătari care vor pune câte un strop de magie în fiecare preparat. O vizită în Piaţa Muezului va fi precum o călătorie în jurul lumii. Pofticioşii vor putea degusta pizza napoletană autentică, burgeri americani, paella spaniolă, dulciuri italieneşti şi multe altele. Vendorii deja cu tradiţie la evenimentele de street food din Cluj vor fi prezenţi, lor adăugându-li-se cei noi care abia aşteaptă să cucerească publicul clujean cu preparate inedite.

De asemenea, la Street Food Festival Christmas Goodies se vor auzi cele mai frumoase melodii de iarnă, iar seara se va putea auzi muzică live. JazzyBIT promite un show special, iar trupe locale vor veni cu surprize muzicale.

Un Gift Boutiqe va sta la dispoziţia tuturor cu produse originale realizate de artiştii şi artizanii locali. Vizitorii vor putea să cumpere pentru ei sau pentru cineva drag un cadou simpatic. Decorul va fi şi el unul special, anunţă organizatorii. De asemenea, o gamă spectaculoasă de băuturi vor fi disponibile, iar specialiştii barista din Piaţa Muzeului se vor întrece în băuturi creative.

Două campanii care au avut loc anul trecut au adus multe zâmbete şi bucurii. Astfel, organizatorii vor continua şi anul acesta iniţiativele Share a Meal şi Passport for a Dream dar… nu dezvăluie momentan mai multe.

Street Food Festival Christmas Goodies se va desfăşura în perioada 12 – 17 decembrie între orele 12:00 – 22:00, în Piaţa Muzeului şi intrarea este gratuită. Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

Street FOOD Festival este un concept-experienţă iniţiat la Cluj-Napoca în anul 2016. Influenţat de modelul marilor evenimente desfăşurate la nivel mondial, Street FOOD Festival a reuşit deja să adune peste 300.000 de gurmanzi din întreaga ţară la peste 15 evenimente desfăşurate în 10 oraşe din România. Festivalul se bazează pe o experienţă inedită ce aduce an de an cei mai buni vendori alături de marii producători de specialităţi culinare şi, evident, pasionaţii de gastronomie.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x