Lifestyle

Film – Mame bune şi nebune 2 – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Mamele bune şi nebune marca Hollywood revin pe marile ecrane. De data aceasta, Crăciunul şi vizitele propriilor mame duc la o serie de evenimente, pe care, inevitabil, le scapă de sub control. Anul trecut, personajele principale au fost introduse publicului prin filmul Bad moms (Mame bune şi nebune).

În 2017, aceleaşi actriţe dau viaţă celor trei mame tipice dar scăpate de sub control: Mila Kunis, Kristen Bell şi Kathryn Hahn. Alături de ele mai apar: Christine Baranski, Susan Sarandon, Cheryl Hines, Jay Hernandez, Justin Hartley, Peter Gallagher. Regia este semnată de Jon Lucas şi Scott Moore.


sursa video: youtube

A bad moms Christmas (Mame bune şi nebune 2) este o comedie plină de acţiune şi aventuri. Cu acest film, Hollywoodul arată că mai are umor, că nu a uitat cum să facă oamenii să râdă. Stilul în care a fost realizată comedia din acest an urmează reţeta din 2016. Atunci, ca şi acum, povestea simplă este presărată cu puţină intrigă, acţiune tipică nebuniei temporare, actriţe simpatice şi credibile, decoruri plăcute şi puţină emoţie.

Imaginea este una bună, corectă în cea mai mare parte din Mame bune şi nebune 2. Sunt câteva scene de dialog în care unghiul de filmare nu pare să fi fost cel mai inspirat. În aceste situaţii, umbra personajului din prim-plan, care stă cu spatele, acoperă prea mult din ecran şi deranjează puţin. Calitatea este în rest la cote înalte şi contribuie la rezultatul final. Una dintre cele mai inspirate modalităţi de realizare a fazelor comice este redarea unor părţi cu încetinitorul. Prin slow motion, scenele cheie capătă mai mult farmec şi aduc de multe ori hohote de râs în sala de cinema.

Acţiunea intensă se împleteşte bine cu dialogurile în care sunt revelate sentimente iar superficialitatea şi seriozitatea se completează într-un ritm care păstrează Mame bune şi nebune 2 amuzant. Chiar dacă exagerat în unele scene, rupt de realitate în altele, filmul rămâne bun de la început până la sfârşit.

Actorii din rolurile principale se potrivesc şi se completează bine. Interacţiunile dintre ei reuşesc să ducă stările aşteptate până la capăt. La fel ca în prima parte a filmului, chiar dacă sunt exagerate pe alocuri, protagonistele rămân credibile şi amuzante.

A bad moms Christmas (Mame bune şi nebune 2) merită văzut.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x