EvenimenteŞtiri

Concertele orchestrei Johann Strauss Ensemble din turneul „Best of Vienna” sunt sold-out

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ca în fiecare an, mii de români din toate colţurile ţării au răspuns propunerii muzicale a orchestrei Johann Strauss Ensemble. Astfel, înainte de data primei reprezentaţii din turneul naţional „Best of Vienna”, biletele pentru concertele din oraşele anunţate au fost vândute în totalitate. În număr limitat, mai pot fi cumpărate bilete pentru concertul de marţi, 12 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Iubitorii de muzică clasică din Bucureşti vor avea parte de prezenţa unor invitaţi speciali de înaltă ţinută: soprana Ana Cebotari, baritonul Michael Havlicek şi grupul Coral Arleziana.

Colinde, cântece de iarnă şi valsuri vieneze celebre vor răsuna pe scenele marilor oraşe ale ţării şi la Bucureşti în interpretarea orchestrei Johann Strauss Ensemble. Celebrul vals „Dunărea Albastră”, simbolul de referinţă al balului vienez, împlineşte 150 de ani. În acest context istoric, cea mai populară compoziţie muzicală a lumii va prinde viaţă şi în concertele „Best of Vienna”.

Respectând tradiţia concertelor Strauss din secolul XIX, maestrul Russell McGregor dirijează în stilul Stehgeiger, adică din poziţia de solist. Vioara la care cântă a fost fabricată în urmă cu 320 de ani (în anul 1697) de către Carlo Giuseppe Testore, aceasta fiind „sora mai mică” a celebrei viole a lui Wolfgang Amadeus Mozart.

Biletele pentru concertul de Crăciun, „Best of Vienna”, de la Sala Palatului, sunt disponibile la preţuri cuprinse între 59 lei şi 220 lei şi sunt disponibile la: casa de bilete a Sălii Palatului, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, agenţiile Tui Travel Center şi Eurolines, sau online pe www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.startickets.ro şi www.eventim.ro.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x