EvenimenteŞtiri

În Piaţa Muzeului a început Christmas Goodies for the Foodies

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

A început Christmas Goodies for the Foodies, eveniment dedicat gurmanzilor, care va avea loc în Piaţa Muzeului până în 17 decembrie. Organizatorii Street FOOD Festival Christmas Goodies au pregătit pe lângă mâncare bună şi cadouri pentru cei dragi, şi câteva surprize.

În cele 6 zile de festival, clujenii sunt invitaţi să guste din preparatele celor 14 food truck-uri care vor pregăti o adevărată călătorie culinară în jurul lumii: de la pizza la burgeri, cannoli, arrosticini sau clătite.

De asemenea, pentru cei cu poftă de bine au fost pregătite şi două campanii.
● Prima e Share a Meal, prin care publicul este încurajat să doneze porţii de mâncare către persoanele nevoiaşe. Toţi cei care vor vizita zona de festival vor găsi detalii la vendorii prezenţi.
● Cea de a doua campanie, Passport for a Dream, e cu mai multe zâmbete şi speranţe pentru cei mici, realizată împreună cu centrul Something New. În mai puţin de 24 de ore de la publicarea viselor celor mici pe website-ul oficial, acestea s-au îndeplinit. A mai rămas visul centrului Something New, aşadar cei care doresc să contribuie, pot accesa pagina oficială pentru mai multe detalii: www.streetfoodfestival.ro/passport-for-a-dream

Clopoţeii vor suna, de asemenea, pe ritmurile invitaţilor Digitalove, FUNKorporation, Le Minion şi Ana Munteanu Trio. Muzica live va putea fi ascultată la Christmas Goodies for the Foodies alături de băuturi tematice şi câteva surprize pregătite de vendorii locali: burgerii ceaun şi eggnog, cidru fiert, bere neagră fiartă, vin fiert special.

Organizatorii plănuiesc să surprindă publicul şi cu o activare mai specială. Astfel, faţada Bisericii Franciscane din Piaţa Muzeului va prinde viaţă sub proiecţiile arhitecturale cu tematică de Crăciun, pentru a crea cadrul perfect pentru o poveste de iarnă.

Street Food Festival Christmas Goodies se va desfăşura în perioada 12 – 17 decembrie între orele 12:00 – 22:00, în Piaţa Muzeului şi intrarea este gratuită.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

Street FOOD Festival este un concept-experienţă iniţiat la Cluj-Napoca în anul 2016. Influenţat de modelul marilor evenimente desfăşurate la nivel mondial, Street FOOD Festival a reuşit deja să adune peste 300.000 de gurmanzi din întreaga ţară la peste 15 evenimente desfăşurate în 10 oraşe din România. Festivalul se bazează pe o experienţă inedită ce aduce an de an cei mai buni vendori alături de marii producători de specialităţi culinare şi, evident, pasionaţii de gastronomie.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x