Lifestyle

Film – Te-nsori cu mine, bro? – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Căsătoriile din interes, în mod special ale străinilor care doresc o viaţă mai bună în ţările dezvoltate, reprezintă un subiect foarte ofertant pentru creatorii de film. O nouă comedie franţuzească pe această temă rulează în prezent pe marile ecrane.

În rolurile principale îi regăsim pe Tarek Boudali, Philippe Lacheau, Charlotte Gabris, Andy, David Marsais. Regia filmului este semnată de Tarek Boudali.


sursa video: youtube

Epouse-moi mom pote (Te-nsori cu mine, bro?) este o comedie franţuzească, filmată în stilul tipic american, modern. Comedia este realizată în mod deosebit prin situaţii care fac publicul să râdă. Acest tip de situaţii nu sunt multe la număr. Dialogurile nu sunt foarte amuzante dar suficiente pentru a crea premisele poveştii.

Cadrele sunt bine filmate şi montate, suficient de lungi şi curate. Imaginea care este pusă în prim plan este una a realităţii: francezi care locuiesc la bloc şi copii care se joacă în faţa blocului. Elementele de decor şi imaginea clară sunt elemente care crează un plus de valoare, care conferă veridicitate ecranizării.

Acţiunea nu este foarte intensă dar poate fi amuzantă în unele împrejurări. Coloana sonoră, stâns legată de locaţie şi moment, este una destul de bună, dar nu se remarcă prin nimic deosebit. După terminarea filmului dispare din memorie la fel ca multe alte aspecte ale filmului.

Actorii din rolurile principale s-au descurcat fără mari probleme, deşi câteva scăpări majore au dus la ruperea farmecului comediei. Exagerările în mimica facială ale lui Philippe Lacheau sunt foarte evidente de câteva ori şi asta crează impresia de fals. Se poate vedea că joacă, este prea evidentă intenţia de a amuza, prin asta nereuşind de fapt să facă pe nimeni să râdă. Un alt moment, unul romantic de această dată, este stricat de adăugarea unor scene în care Tarek Boudali face ca diverse animale, arată prea mult ceea ce ştie, într-un moment cu totul nepotrivit.

Epouse-moi mom pote (Te-nsori cu mine, bro?) este un film care nu merită o vizită la cinema dar poate fi relaxant de urmărit acasă, la televizor. Chiar dacă distrează, filmul nu este o comedie tipic franţuzească la care se poate râde mult şi bine.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x