De interes

Investiţii în spaţii noi la Spitalul de Copii

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Investiţii în spaţii din cadrul Pavilionului C2 al Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii vor avea loc în următoarea perioadă, anunţă Consiliul Judeţean Cluj.

Conform autorităţilor, scopul lucrărilor îl reprezintă amenajarea unor spaţii corespunzătoare pentru optima funcţionare a echipamentelor de înaltă tehnologie RMN (Rezonanţă Magnetică Nucleară) şi CT (Computer Tomograf) achiziţionate în cursul anului 2016 şi extrem de intens utilizate de unitatea medicală clujeană. În valoare totală de circa 4.800.000 de lei, această aparatură medicală de mare precizie presupune, în vederea unei corecte şi cât mai îndelungate utilizări, o serie de condiţii extrem de stricte de funcţionare.

Amenajarea acestor spaţii va presupune costuri de peste 550.000 lei, cu TVA.

La finalul investiţiei, spaţiul nou amenajat va cuprinde camera destinată aparatului RMN, camera tehnică, camera de comandă, camera pentru medici, grupuri sanitare pentru medici şi pacienţi, respectiv bărbaţi şi femei, camera pentru dezbrăcare, sala de aşteptare, camera pentru CT, camera de comandă şi camera pentru fizician.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x