Lifestyle

Film – Bastarzii – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Poveştile de iubire învăluite în mister stârnesc din start interesul oricui. Poveştile la ceas de seară, care deschid uşi înspre trecut, aratând cum au afectat viitorul, sunt fără îndoială de nerefuzat pentru iubitorii narativului. Dacă la acea istorioară mai sunt adăugate elemente de aventură, comedie şi dramă, cu siguranţă spectacolul va fi unul demn de urmărit şi memorabil.

În noua comedie care rulează pe marile ecrane, toate aceste elemente se îmbină sub bagheta regizorală a lui Lawrence Sher. Actorii din rolurile principale sunt Ed Helms şi Owen Wilson, secondaţi de Glenn Close, Jessica Gomes, Katie Aselton şi alţii.


sursa video: youtube

Father figures (Bastarzii) este o comedie cu elemente de aventură şi dramă. Chiar dacă accentul se pune pe distracţie, nici drama şi aventurile pline de peripeţii nu sunt lăsate la voia întâmplării. Partea de aventură este creionată printr-o sumedenie de peripeţii, toate construite sub bagheta comediei. De asemenea, aleile întortocheate ale fostelor poveşti de iubire sunt explorate şi de obicei redate amuzant. O anumită profunzime este dată de un bun fir narativ şi elemente de dramă.

Imaginea filmului este bună în general, scenele sunt bine conectate şi duc în final la realizarea unui film de calitate. Chiar dacă în linii mari totul pare în regulă, sunt şi câteva scene compuse din cadre mult prea scurte. Acestea nu aduc nimic bun filmului şi nu produc efectul scontat. În plus, mişcarea excesivă a camerei într-o scenă de acţiune, în care personajele sunt deja în mişcare, crează senzaţia de amatorism şi slabă calitate a echipamentelor.

Actorii aleşi să dea viaţă personajelor au fost bine aleşi. Toţi au o bună chimie, interacţiunile dintre ei fiind de fiecare dată la înălţime. Jocul celor doi protagonişti, Ed Helms şi Owen Wilson, este bun, aduce farmec poveştii, antren aventurii şi interes pentru poveste. Personajele secundare sunt şi ele demne de a fi urmărite, şi chiar dacă unele situaţii sau dialoguri par absurde, pot fi memorabile şi foarte amuzante.

Father figures (Bastarzii) merită văzut. Este o comedie la care se râde mult şi bine, merită o vizită la cinema.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x