De interesŞtiri

Cereri pentru noi locuri de parcare în cartiere

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Începând de miercuri, 3 ianuarie 2018, ora 08:00, clujenii pot înregista online cererea pentru un nou loc de parcare cu abonament în cartiere, conform informaţiilor transmise de Primăria Cluj-Napoca. Prin folosirea mediului online, se poate evita timpul de aşteptare la ghişeele municipalităţii. De asemenea, clujenii vor avea la dispoziţie posibilitatea de a depune cereri pentru atribuirea unui loc nou de parcare cu abonament atât la ghişeele primăriilor de cartier, cât şi la ghişeele Centrului de Informare pentru Cetăţeni (strada Moţilor nr. 7).

Plata abonamentelor de parcare se va putea face începând din data de 8 ianuarie 2018.

O persoană poate completa online o singură cerere. Cererea se va completa pe numele persoanei care figurează ca proprietar/coproprietar în certificatul de înmatriculare al autoturismului şi va avea anexate documentele solicitate, în caz contrar nu va putea fi considerată validă.

Paşi de urmat pentru a completa cererea online:
● Se accesează site-ul www.primariaclujnapoca.ro la secţiunea Servicii online – Parcări – Cerere parcare;
● Se completează câmpurile privind datele de identificare;
● Se completează câmpurile privind adresa locului solicitat de parcare şi informaţii privind vehiculul pentru care se solicită loc de parcare;
● Sistemul va trimite un e-mail solicitantului pe adresa precizată pentru a verifica validitatea datelor personale înregistrate în paşii anteriori;
● Confirmarea înregistrării cererii se realizează prin accesarea link-ului primit pe adresa de e-mail (PAS OBLIGATORIU pentru finalizarea procedurii);
● Revenit în sistemul de înregistrare, solicitantul va ataşa copie (poză) după talonul maşinii şi actul de identitate;
● După realizarea tuturor paşilor precizaţi mai sus solicitantul va primi pe adresa de e-mail numărul de înregistrare în sistemul de management al documentelor instituţiei, în baza căruia cererea va fi procesată, în conformitate cu prevederile Regulamentului aprobat prin HCL 25/2010.

Cererile de parcare pentru riverani din cartierele municipiului Cluj-Napoca pot fi depuse online de către persoanele fizice cu domiciliul stabil sau reşedinţa în Cluj-Napoca care deţin în proprietate un autoturism cu inspecţia tehnică periodică în valabilitate sau au în folosinţă un autoturism proprietatea unei persoane juridice în baza unei adeverinţe sau contract de comodat, respectiv persoanele juridice cu sediul social sau punctul de lucru în Cluj-Napoca cu autoturism în proprietate cu inspecţia tehnică periodică în valabilitate (în conformitate cu HCL 25/2010, art.1.)

Locurile de parcare din cartierele municipiului Cluj-Napoca se repartizează conform HCL 25/2010 după data de 31 martie a anului în curs.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x