E-an-na va concerta alături de Arkona la Cluj-Napoca, în luna februarie

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Sibienii de la E-an-na vor cânta în deschiderea concertului Arkona din data de 4 februarie 2018, la Cluj-Napoca, în clubul /Form Space.

Formaţia rusească Arkona va ajunge din nou în România în cadrul turneului de promovare a noului album. Concertul din clubul clujean face parte din turneul european de promovare a noului material discografic al trupei, intitulat „Khram” (cuvântul khram înseamnă templu în limba rusă), care va fi lansat în 19 ianuarie.

Cei de la E-an-na au mai avut la începutul lunii noiembrie un concert la Cluj, în acelaşi club. Ei au cântat în faţa a peste 400 de oameni, la invitaţia celor de la Bucovina.
„A fost un show pe cinste. Publicul a reacţionat foarte bine la prezentarea noului nostru single, „Epitaf”. Am vrut să respectăm programul stabilit, aşa că nu am avut timp de bis, deşi acesta a fost cerut insistent. În schimb, i-am asigurat pe fanii clujeni că vom reveni pentru o nouă rundă de dezmăţ şi voie bună.” a declarat Andrei Oltean, solistul trupei.

În 4 februarie, dată la care vor concerta în deschiderea celor de la Arkona, ei vor avea ocazia să-şi respecte promisiunea.

„Am fost invitaţi să revenim în 4 februarie, tot în /Form Space, în deschiderea celor de la Arkona. Suntem extrem de onoraţi de acest lucru. Este trupa mea preferată şi datorită lor m-am apucat de muzică. Aşadar, vina existenţei E-an-na se poate arunca, parţial, şi asupra lor. Mă bucur enorm să văd că ne putem împlini, rând pe rând, visele, făcând ceea ce ne place. Lucrăm constant să îmbunătăţim ceea ce facem, aşa că următorul nostru concert în Cluj va fi şi mai bun”, a adăugat Andrei.

Organizatorii informează că biletele pentru acest eveniment pot fi achiziţionate online pe AmBilet.ro la următoarele preţuri:
Presale (100 bilete): 49 lei;
Preţ standard: 59 lei;
Preţ la intrare în seara evenimentului: 70 lei.

Evenimentul este organizat de Promusic Events & Maximum Rock.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x